1. 26.
    +1
    lan tabi fışkıırır amk o ne öyle kaleciyide at istersen en ileriye panpa öncelikle o ortayı bi 2le yahu. bitane mücadeleci orta saha koy oraya yanındada sakın oyun kurucu atak falan koyma destek koy. ortasadaha topa sahip olamıyorsun kim var kim yok ileride geride olanlarında savunma 0 hep atak vermişsin adamlara. topa sahip olamayınca hep adamlar oynuyor topla böylece çok topla oynayıp adamlar çok pozisyona giriyor sende çok gol yiyorsun.

    hayatının kadrosu dediğin kadronun ben amk hepsi emekli lan rosicky, saviola 33 yaşında amk o kadrodan bi tak olmaz yetenekli scoutlarla genç yetenekle kovala. 4-2-3-1 yada 4-3-3 oyna bence. bi tane sol bekin full savunma diğeri full atak olsun sakın ikisine atak yapma.

    şimdi mentalite önerim.

    defans çizgisi önde

    genişlik tam ortanın biraz ilerisi geniş seviyesinin ilk basamağında kal.

    zaman geçirme hiç bir zaman

    tempo:son seviye

    kontra atak evet

    adam markajı

    bu mentaliteyle 4-3-3'le daha çok başarılı olursun.ama çok 10 numaran var herhalde o yüzden 4-2-3-1 de oynayabilirsin. ama onda kaybettiğin maçlarda olur. saviolayı sat kadlec i al bence genç olan senin sol bekin değil. 4-3-3'ü niye öneriyorum verdiğim mentalite çok atakk seviyesi çok yüksek defansın önünde bir defansif ön libero gerekiyor bu yüzden 2 stopere destek vericek onların önünü kapayacak. 10 numaraları markajlayacak 4-3-3 oynacaksanda bi tanesini ortadaki adamların savaşcı orta saha destek pası iyi olsun bu adamın diğerinide oyun kurucu atak yap. ileri kanatlarıda içeri kat eden forvet forvette fırsatçı golcu olsun o ilerdeki 3 forvet dribling i iyi olan adamlar olsun. kadron çok kötü rosicky, saviola falan sol bekin kadlec kötü oyuncular bunlar. defans çizgisini en ilerde kur diyorum ama stoperlerinin hızlı olması lazım bunun için yavaş stoperlerle defansı en ileriye kuramazsın.
    ···
   tümünü göster