1. 1.
    +89 -1
    arkadaş şu an hiç olmadığım kadar ciddi olacam. bu adamın olayı nedir , kimdir bu amk ?
    feysbuk sayfasını takipteydim genelde saçma sapan kopyala yapıştır durumlar giren ergenlerden hallice durumları var takipçilerine göz gezdirdiğinizde zaten 14 yaşında v maskesi takan apaçi incici (!) bebelere hitap ettiğini kolaylıkla anlayabilirsiniz.

    yine saçma durumlarından bi tanesine artık dayanamayarak çok komikmiş gül gül öldük tarzında bi şey yazmıştım. adam anında yorumumu kaldırdı , yorum yapmamı da engelledi. bu adam inci moderatörü her ne gibimi ise ?

    beyler bakın ekşi , inci , itü çoğu sözlükte yazarlığım var ancak ben hiçbi sözlükte bu kadar popülist ve boş amaçlar güden moderatörler görmedim.

    ulan başlarda anarşisttiniz şimdi aktivist olmuşsunuz. yüzünüzü göstermezdiniz programlara bile maskeyle çıkardınız , hepimiz birdik sözlük alıp yürüyünce boy boy twitter hesapları , takipçi kazanma çalışmaları ( umut kullar denen insanın inci sayfalarında onlarca kez profilini paylaşarak takipçi arttırmaya çalıştığına şahit oldum ancak serkanın bu konuda hiçbi şeyiyle karşılaşmadım yalan yok. bu arada serkanın durum ve paylaşımlarından anladığım kadarıyla umut kullar'dan çok daha dolu bi insan olduğunu söyleyebilirim), gazetelerde boy boy fotoğraflarla röportajlar...

    ne oldu olm bize , size ? çok değil daha 1.5-2 yıl önceydi anarşisttik , hepimiz eşittik , popülist değil hatta tam popülizm karşıtıydık ne bu haliniz , ne getirdi sizi bu konuma , şan şöhret para kaldıramadınız mı ?

    edit : şu an öyle bi durum var ki böyle bi sözlükte bu entryi girdiğim için uçurabileceğimi düşünüp entrynin capsini aldım. böyle bi şey olması durumunda itin zütüne sokacağımı bilmenizi isterim. tehdit amk
    ···
   tümünü göster