1. 2501.
    +5
    Sonra ben de onun kıçını sıkmaya başladım, bilerek arada bi kasıyodu elime sert geliyodu ama daha güçlü sıkıp direncini kırıyodum. Daha önce size söylemiştim insanların kıçında iki tarafta bi nokta var diye. Arayıp bulun demiştim, bunu herkes bilmez. iki elinizin baş parmağıyla tam kıç loplarının ortasından bastırın, bunu yaparken yüz üstü uzanın ve kıçınızı kasmayın. Sevgiliniz varsa onun kıçında deneyin. Baş parmağınıza hafif sert bişey gelecek, onu ovalayın. Genelde kadınlar acıyo veya gıdıklayıcı felan der ama aslında zevk alırlar. Ben de aynen kadının poposuna bastırıp o iki noktadan huylandırıyodum. Banyo da sadece öpüştük ve oramızı buramızı elledik çok aşırı tahrik etmeyecek şekilde. Sonra ikimizde karşı tarafın duş jeliyle birbirimizi yıkadık. Bi ara, vücudu iyice köpürünce kayganlaşan poposu beni ciddi tahrik etti, ben de elimi bacak arasına attım biraz mincoyu ovalamak istedim ama elimi tutup hafif gülümseyerek yatağa kadar sabret dedi.
    Hayatta beni ciddi manada tahrik eden şey varsa o da banyo ve bu tarz şeylerle alakalı mevzular. Banyo yapan kadın, bornozlu kadın, saçlarında havlu sarılı bekleyen kadın bunlar hep beni çıldırtan mevzular. açıkçası diyebilirim ki duş ve banyo mevzusu benim sayıf noktam. Şimdi gelelim başka bi konuya, koku mevzusu. Daha önce size söylemiştim, insan pgibolojisi bana hep ilginç gelir. Hatta size sinema örneğini vermiştim. Güzel bi film çıkışı herkes kasılarak çıkar sinemadan demiştim, buna Hollywood etkisi derler, pgibologlarca kanıtlanmış bişey demiştim. Yine insan pgibolojisine bi örnek vererek size bazı şeyler anlatmak istiyorum.
    gençler, çenemin düşük olduğunu biliyosunuz artık, o kadar şey gördüm, duydum, okudum ki, hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. bildiğim her şeyi size aktarmak, bi nebze ortak bi kültür oluşturmak istiyorum. şimdi koku mevzusuna gelelim
    ···
   tümünü göster