1. 2501.
    +2
    Balkonda hafif yağan ama stabil bi şekilde ortalığı beyaza kaplayan karı izlemek, bi de yanında seni seven birisi varsa ayrı bi zevk. Romantik birisi değilim ama o an hoşuma gitmişti. Uzun bi konuşmanın ardından havaifişeklerin aydınlattığı gökyüzü eşliğinde bilmiyorum kaç saat orda oturduk. Arkadan gelen seslerle yerimizden doğrulduk. Elemanlar gelmişti, faris çocuğu hastaneye bırakmış, hemşirelere tanımadığını otobüs durağında bu halde bulduğunu söyleyip emanet edip gelmiş. Benim yüzümden ağızlarının tadı kaçmıştı. Ama bişey söylemediler, özellikle kızlar korkmuştu yüzlerinden belliydi. Kızlara dedim diananın yanına gidin balkonda biraz oturun, benim yüzümden tüm gece berbat oldu, kendimi cezalandırmaya karar verdim, size yatana kadar hizmet etcem dedim. Katya;
    -biz çok yordunuz aslında yatmak istiyoduk ama madem sen hizmet edeceksin…, sonra vinera:
    -seni bi daha böyle yakalaamağız, ben de yatmaktan vazgeçtim balkonda muhabbet edecez. Ama ne istesek yapacaksın tamam mı? Ben:
    -tamam nalet olsun tamam, size de koz vermeye gelmiyor açık bulduğunuz yerden vuruyosunuz.
    Ufak bi gülüşmenin ardından onlar balkona gitti, ihale yine bize kaldı çenem yüzünden. Ulan kızlar zaten yatacak biraz beklesene, mal gibi onlara kahve servisi yaptım 2 saat. ipnelik olsun diye yorgun olan adamlar beni çalıştırmak için bi anda enerjik genç rolüne büründüler. Faris vedatla pes kapışmaya başladı, ben de mutfakta balkondan gelen emirleri uygulamaya. Önce kahve, sonra su, sonra bi daha kahve, sonra başka bişey. Kızların istekleri hiç bitmedi. En sonunda ben ciddi yorulduğumu hissettim ve salondaki kanepeye öylesine uzandım elbiselerimi bile çıkarmadım.
    ···
   tümünü göster