1. 1.
    +12 -2
    neden yasaklar biliyor musunuz? cevap çok basit. çünkü yarı-köle olarak büyümüştür birey değildir. özgür değildir. şu dersaneye gideceksin derler oraya gider. şu gazeteyi okuyacaksın derler onları okur. şu hocayı takip edeceksin derler takip eder. şununla evlen derler evlenir.

    sonra bir gün islamcı bir hoca "bakın çocuklar içki içmeyin karısını dövenlerin yüzde 70i hırsızlık yapanların yüzde 68i içkiliyken yapar diye beyin yıkar. zaten günah çocuklar der." o da etkisinde kalır napsın çıkış yok çünkü birey değil. çünkü özgür değil. özgürlük sadece fiziksel değildir biraz da düşünseldir.

    halbuki içki bir neşedir gelip geçer. bir yere gidersin kız arkadaşınla 2 parça içersin. tatile gidersin balık tutarken 2 bira içersin sonra evine döner yatar zıbarırsın ama islamcı için tabudur bunlar. yaşamdan zevk alamadığı için saman gelip odun gittiği için bilmez. ayrıca ister içersin istersen içmezsin nolmuş. kime ne dıbına koyım? sana ne? sen içmiyosan bana ne? niye yasaklıyosun?

    bide şöyle bir yönü var bu yasağın. bu salaklar eğitimsiz olduğu için içki içip karısını dövebilir gayet normal. gidin bakın medeni insanların mahallerine veya daha medeni ülkelere. insanlar keyfine göre içkisini içer. keyfine bakar. hiç bir problem de olmaz. tabi bu islamcılar tabu düzeninden yasak düzeninden geldiği için gayet normal.
    ···
   tümünü göster