1. 51.
    +1 -1
    parti işi yalan olunca, bir an moralimiz düşse de hemen toparlandık ve saat daha henüz 10 bile olmadığına göre niye taksim'de ortamlara akmıyoruz dedik.

    kafalar zaten çakırkeyf, güle oynaya cicilerimizi giydik "bekleyin bizi kızlar" nidaları eşliğinde 4 kanka taksiye doluştuk ve 20 dk geçmeden taksime vardık.

    sınavlar bitmişti, yaz gelmişti, kızlar açılıp saçılmıştı, havada tatlı bir esinti, mekanlar eğlenceyle dolup taşarken, o gece biraz paraya da kıyıp şişe şişe kokteyller ısmarlamaya, coştukça coşmaya başlamıştık.

    arada 1-2 hatunla tanışıyor, biraz kaynaştıktan sonra ya dans eden kalabalığın arasında kaybediyor, ya da "kezban la bunlar sallaa" diyerekten dalgamıza devam ediyorduk.

    hayat bize güzeldi amk. mekandan mekana akıp alkolün ve eğlencenin dibine vurduk. sonra gece saat 2 gibi hepimiz acıktık ve bir şeyler yiyip dönmek üzere mekandan ayrıldık.

    dürüm dönerlerimizi neşe içinde yedikten sonra biraz ayılır gibi olduk. hemen cepteki paraları kontrol ettik. mekanda tam gaz eğlenmeye devam etmek için paramız kalmamıştı, ayrıca sigaralar da bitmek üzereydi. dedik madem durum böyle, içkimizi alıp eve gideriz, eğlenceye devam ederiz.

    eve giderken engin'i de aradık, ama henüz dönmemişti. muhtemel bir travma ihtimaline karşı bu geceyi hastanede geçireceklerdi. yarın görüşürüz deyip telefonu kapattık. mahallemize varınca nevale almak için tekele uğradık.
    ···
   tümünü göster