1. 126.
    0
    benim şaşkın gözlerle kendisine odaklanıp merak içinde beklediğimi gören mehtap içindekileri dökmeye başladı. içindekiler kah gözyaşları ve hıçkırıklarla kah isyankar cümlelerle dökülüyor, içimdeki umutsuz kasveti git gide büyütüyor, çoğaltıyordu...

    engin yaklaşık 4 senedir mehtap'la birlikteydi. bu ilişki boyunca 2 kez ayrılmışlar, toplam 4-5 ay süren bu ayrılıklardan sonra tüm sorunlarını aşıp geçen sene nişanlanmışlardı. ama görünen o ki, engin ilşkinin başlarından bugüne kadar, hatta nişanlı oldukları dönemde sayısı iyice artan bir ihanet dalgasına kendini kaptırmış, bize bile hiç çaktırmadan adeta am üstünde ceviz kırmıştı.

    yalan olmasın, ben birkaç sefer engin'in bazı foyalarını yakalamıştım. ama mehtap'ın dediği gibi, kanka toleransıyla görmezden gelmiş, açıkçası bu foyaların içeriğini ufak tefek flörtlerden ibaret sanmıştım. yanılmışım...

    engin maalesef, bu 4 sene içinde, sevdiğimiz birkaç arkadaşımızın sevgilileri de dahil olmak üzere yaklaşık 20 kadar hatunla gibişmiş, hatta bazılarıyla fuck badi olmuş, bir nevi gizli kazanovaya dönüşmüştü.

    mehtap tüm bunları göz yaşları içinde anlatırken zaman zaman tebessüm etmekten kendimi alamıyor, lakin mehtap'a fark ettirmeden mimiklerimi kontrol altına alıyordum.
    ···
   tümünü göster