1. 151.
    0
    artık engin'i savunamazdım. sahte bir facebook hesabı vardı, ama fotoğraflar kendine aitti. ayrıca mehtap'ın adını verdiği kızların bazılarını tanıyorduk. kısacası "belki o engin'in hesabı değildir yav" gibi bir savunma yapamazdım. süngülerim düşmüştü, engin'e yabancılaşmıştım. artık mehtap'ı dinlerken içimden "bu söylediklerine nasıl bir cevap vereyim" diye düşünmüyor, tam aksine, sanki hiç tanımadığım birinden bahsediliyormuş gibi "vay amk muallaksii, bi bizi gibmediği kalmış binin" diyerek artan bir merakla engin'in ciks maceralarına odaklanıyordum.

    belki engin'i aklayamazdım ama bir başka dostumu, turan'ı ferahlatacak bir açıklama bulabilirdim. çünkü mehtap turan'la selin'in ayrılığını engin'le olan ciks ilişkisine bağlarken çok net konuşamıyordu. yani, aslında engin'le selin'in gibiş macerası turan'la ayrıldıktan sonra başlamış olabilirdi. gerçi mehtap ısrarla "eminim ayrılıklarından önce başladı" diyordu ama ben hem dostlarımdan birini kurtarabilme umuduyla hem de engin'in gizli yaşdıbına duyduğum merakın cazibesinden dolayı mehtap'a engin'in sahte facebook hesabına birlikte bakmayı teklif ettim.

    mehtap ilk başta nişanlısının kirli çamaşırlarını paylaşmaya pek sıcak yaklaşmadı. ama ben engin'in en eski arkadaşıydım ve onun karanlık yüzünü bilmek hakkımdı. ayrıca artık savunmayı kesmiştim ve mehtap'a karşı anlayışlı, şefkatli bir tavır takınmıştım. hepsinden önemlisi, belki turan'la engin'in dostluklarını kurtarabilirdim.

    ama kurtaramadım maalesef. bilgisayarı açıp engin'in sahte facebook hesabına girdiğimizde, mehtap'ın anlattıklarının devede kulak olduğun anlayıp hayretler içinde kaldım. engin kazanova filan olamazdı. çünkü kazanova kadınların ruhlarına hitap ederek onları etkileyen, sanatını nakış işler gibi sabır içinde icra eden bir kadın avcısıydı. engin ise olsa olsa breyzırs'taki kel adam olabilirdi...

    @@@ edit: beyler, bugünlük bu kadar. yarın engin'in kimlerle nasıl gibiştiğini anlatacağım. ayrıca tanıdığımız bir hatunla şehvet dolu mesajlaşmalarından ve sanal ciks yaparkenki yazışmalarından bahsedeceğim. bu arada turan cephesinde olanları da yetiştirebilirsem anlatırım. sağlıcakla kalın binler. @@@
    ···
   tümünü göster