1. 26.
    0
    @36 sunu soyliyim hicbisey yokolmuyor hicbizaman. baslangicta olanda sizsiniz sonda olacak olanda, kendini bilen rabbini bilir diye bosuna hadis yok. hersey sizin kendinizle ilgili, zihninizdeki zincirler kirildikca bunu anlarsiniz,ama zinciri tutanin siz oldugunu unutmayin ,zaten bu yuzden zor hersey..

    once cenneteki adem yaratilir mecazi anlamda.o tum olusacak insan sirlarina haiz ,tum bilgiyi icinde iceren potansiyeldir, tektir yani.o eski gerceklikte yaratilir once bilinci veya kisiligi yoktur,tum karsitlarin kesisimidir. yokla var arasindadir.. sonra bu ademe 12'ler elmayi yedirir(bilinc verir)aslinda kendi yedigini dusunmesi saglanir cunku ozgur iradesi tetiklemez baska turlu!

    ve o cennetten(eski dunyadan) yeni olusuma, dunyaya atilir.. artik o tum ruhlarin, insani oluslarin potansiyelini acacak kisidir.. bilinci ve kisiligi vardir gen ustunden ilerler(suanki dunya icin) bu acilim simdiki yasama kadar gider..ve en sonunda tum bilinc yeniden onda toplanir potansiyelinin sonuna gelir gercegi gosterilir(sizede gosterildi, gosterilecek) ve sonra yeni bi dongu baslar, adem cogalir, karsitlarini acar insanlar tek bilincten uzaklasir ve sonra tekrar birlesir. yani hayat birlesme ve cozulme ustunden surekli ayni seylerin makyajlanarak yasandigi biseydir.

    bu arada olunce eski gercekliginize donersiniz yeniyi ona aktarirsiniz(aktaris bazen cehennem bazen cenneti gosterir size bu arada, yasadiklariniz birbir onunuzden gecer) o da ondan oncekine o da ondan oncekine... bu boyle sonsuza kadar gider yokluga kadar..
    ···
   tümünü göster