1. 1.
    +5
    3 evimiz var. Bir şirketin bir kendimizin toplam 2 araba. Öyle çok zengin de değiliz aslında ama türkiye standartlarına göre hailimiz vakitmiz iyi sanırım. ihtiyaçlarım sağlanıyor çok şükür. Gel gelelim öyle yakışıklı bir adam değilim. Giderim var işte. Kilo sorunum vardı eskiden artık yok. Ygs de 10 binlerde bir derece yaptım. lys ye çalışamıyorum.

    mutsuzum.
    yalnızım.

    En sevdiğim oyunları oynarken bile zevk alamıyorum. Her şeyi unutmak istiyorum. O kadar duygusal bir dönemdeyim ki şuan bile gözüm yaşardı. En sevdiğim arkadaşlarımın yanında bile yalnızım. En zekice söylenen esprilere gülerken bile mutsuzum. Sahte gülüşler onlar. Ayıp olmasın diye. ne ayaksın oğlum sen demesin kimse diye.

    O kadar mutsuz ve yalnızım ki... sürekli uyumak ve uyanmamak istiyorum. kulağımda kulaklıkları çıkartmamak istiyorum. Duymamak istiyorum başka hiçbir şeyi.

    daha başlamadan biten bir aşkın acısını yaşıyorum galiba. Dengesiz ve güzel bir kızın eseri değil bu tam olarak. Ben hep böyleydim. Sadece şu sıralar daha fazla mutsuzum daha fazla yalnızım.

    Yalnızım

    Çünkü içimi açabildiğim birisi yok. %100 ü geçtim %80 samimi olduğum biri yok. Rol yapıyorum ben hep. Ben o ben değilim. Ben çok yalnızım. bazen intiharı falan düşünüyorum. Sonra saçma buluyorum. Hayır ortada çok ciddi sorunlar falan yok her şey normal gözüküyor. Ama o kadar mutsuzum ki...

    hayat o kadar kötü ve zor ki...
    http://www.youtube.com/watch?v=Wye6CygA0Lc
    ···
   tümünü göster