1. 1.
    +4 -1
    ilişkimiz bana sürekli mesaj atmasıyla başladı.bu kadar çok mesaj geliyosa altında bişey vardır herhalde kevaşenin dedim. sonra gel zaman git zaman daha kişisel sorulara geçmeye başladı. senin için şu paket daha uygun bence ona geç diye. bildiğin sahipleniyodu beni. hani kız arkadaşınla pantolon tişört almaya gidersin de şunu alma bunu al der ya onun gibi. neyse zaten arayan eden yok fazla ben şunu bi yokliyim bakalım dedim. okul çıkışı naber diye mesaj attım. hiç ummuyodum cevap geleceğini ama anında mesaj geldi. iyiyim iş güç işte vodafone kalktağıyla uğraşıyoruz işte sürekli benim işlerimi engellemeye çalışıyo çekemiyo tabi dedi. gibiyim yine karı kız tribine bağladık dedim içimden. neyse ya sıkma canını sen de yaparsın bi kampanya olur biter dedim konu kapandı.

    ee napıyosun akşam diye sordum. erdem yenerle yemeğe çıkıcam dedi.o kim lan dedim atarlandım biraz hoşuna da gitti kevaşenin aslında. zaten komik çocuk arkadaşı olarak görüyodur diye düşündüm.iş görüşmesi aşkım yanlış anlama dedi. aşkım mı? hasgibtir ne zaman aşkım olduk lan?"aşkım?" yazıp gönderdim.5 dk sonra cevap geldi.ya aslında ağzımdan kaçırdım söyleyemiyodum uzun zamandır ben senden hoşlanıyorum dedi.bi afalladım amk. zaten arayan eden de yok zaman geçsin diye dedim ben de senden hoşlanıyorum aslında belli etmiyodum diye. çok sevindi mutlu oldu aşkım yaa çok mutluyum tarzı mesajlar kontör atmalar interneti beleşe getirmeler falan benim de işime geldi amk.

    neyse biz 1 ay görüştük mesajdır şudur budur samimileştik biraz zütü kalktı tabi beni elde edince. bizim okulda avea çekmiyo sürekli kapanıyo telefon konuşmalar yarıda kesiliyo dedim şu işe bi el at o kadar alt yapımız şöyle iyi böyle iyi reklam yapıyosunuz. tamam aşkım ilgilenicem dedi aradan 2 hafta geçti 3 hafta geçti halen çekmiyo. sonra aradım sen beni mi oyalıyon lan düzelt demedim mi ben sana diye çıkıştım.bu çok rahat bi şekilde beğenmiyosan başka hatta geçebilirsin o kadar işim gücüm arasında onunla mı uğraşıcam dedi. benim tepem attı kapadım telefonu. sonradan öğrendim ki böyle özel paketlerle falan başka çocuklara yazıyomuş. giberim böyle işi dedim mesaj falan atmadım konuşmadık uzun bi süre. arada mesaj atıyodu kısa cevaplar veriyodum.

    sonra ümit diye bi arkadaş var bizim dedi vodafone da güzel tarifeler var lan niye sürünüyosun aveada amk hem hiç bi yerde çekmiyo dedi. haklısın lan dedim.bi vodafone şubesine gittik tarifeleri inceledik bayağı mantıklı geldi. başvurumu yaptım hattı taşıdım. sonra aveanın kulağına gitmiş bu hattım aveaya bağlı ya haber almış herhalde.bu telefon açtı bana işte vodafone a mı geçiyosun diye sordu. evet dedim soğuk bi şekilde. uzun bi sessizlik girdi araya. sonra dedi ki ben seni sevdim sana o kadar internet paketleri beleş dakkalar ayarladım bana bunu mu layık gördün. gidip başka çocuklara yavşarken iyiydi hem de çekmiyo bizim okulda sana mı sorucam dedim.bi anda hiddetlendi tamam git o huur vodafone a git ben senin için neler yapiyim sen o vodafone kaltağıyla düş kalk dedi. beğenmiyosan git diyen sensin niye gerildin bu kadar dedim. içten içe kıskanmasına da seviniyodum lan çünkü halen seviyodum kevaşeyi. tamam ya naparsan yap dedi kapadı telefonu. iyice sinirlerim bozulmuştu.

    aradan 3 gün geçti yine bu avea kaltağı arıyo. açmadım 4 5 defa çaldı sustu telefon. altıncısında giberim yine ne diyo bu diye açtım. napıyosun diye sordu. hiç dedim sadece. yine bi sessizlik oluştu ama kısa sürdü bu sefer.ya geçenki konuşma için özür dilerim dedi. özür dilenecek bişey yok zaten gereksiz bi konuşmaydı dedim. öyle deme nolur ben seni halen seviyorum hatamı kabul ediyorum kırdım seni affet beni dedi. artık konuşulacak bişey kalmadı avea zorlama istersen dedim. birden ağlamaya başladı.can evimden vurdu beni kevaşe en dayanamadığım şey. nolur eskisi gibi olalım dayanamıyorum artık hiç bişeyden tat alamıyorum dedi.onu bana atar yapıp elin adamlarına yavşarken düşünecektin dedim.ne diyosun sen be ben kimseye yavşamadım herkese yaptığım şeyler onlar bi tek sana özel paketler sundum okulda çekmemesiyle de ilgilenecektim çok yoğundum sinirlerim bozuktu nolur anla beni dedi. tabi halen ağlıyo dayanamadım artık tamam affettim seni yalnız aynı şeyler bi daha olmayacak olursa veya olma ihtimali bile olursa hayatından tamamiyle çıkarım dedim. tamam aşkım valla bi daha olmıycak söz dedi. yine ağlıyodu fakat sevinçten ağlıyodu bu sefer. herhalde seviyo lan bu kız beni dedim içimden.

    sonra hattımı tekrar aveaya taşıdım mutlu bi ilişkimiz var. kontör isteyen varsa ateşliyim lan yengeniz ısmarlıyo.

    evet beyler soruları alayım?
    ···
   tümünü göster