1. 51.
    0
    Madde 4 * diriliş

    Bakın bu madde işte en önemlisidir. hepimiz biliyoruz ki boşaldıktan sonra o sevişmeden önceki aslan ölüyor ve ulan nerdeyim ben tü amk yaptığım işe bak felan diye beyninizden geçiriyorsunuz. korkmayın bu duyguyu yaşamayacaksınız artık.

    Evet ilişki öncesi içtiğimiz 2 tane redbull ve yarısını yediğimiz nestle damak çikolatasından geriye kalan 1 adet redbull ve yarım çikolatamızı ilişki öncesi yatağımızın başının ucuna koyuyoruz. boşaldıktan sonra hatunumuza hadi lavobaya git gel devam edecez diye göz dağı veriyoruz. unutmayın güc sizde yatağa siz hükmediyorsunuz. hatunumuza lavaboya gitmesi için vakit veriyoruz çünkü ben ne kadar söylersem söyleyim pre siz ilişkide geri çekilme yöntemi uygulasanız bile çok risklidir oyüzden hatunumuz vajinasını temizlemek için lavobaya gitsin.o arada biz verdiğimiz kaloriyi tekrar toparlamak için zaten tek dikişte bitireceğiniz redbullumuzla yarıda kalan damak çikolatayı mideye indiriyoruz. içen varsa (ben kullanmıyorum) sigarasını yakıp hatunun lavabodan çıkmasını bekleyin.

    sizin ilişki öncesi aldığınız kaloriler sizin boşaldıktan sonra toparlanmanızı sağlayacak gücü barındırır. oyüzden mola verdiğinizde kendinize gelecek şeyler tüketin... benim tavsiyem çikolata + redbulldur. çikolata biliyorsunuz ki mutluluk hormonunu salgilamada ileri seviyede bir üründür. cinsel kudretiniz için ilişki sonrası ve molalarda mutlaka tüketin. hatunun lavobaya gitmesi ve sizin çikolatayı yiyip redbullu zütürmeniz max 5 dk dır. zaten eğer ilişki öncesi söylediğim takviyeleri alır ve beyninize hükmediyorsanız boşalsanız bile sertleşme sorunu yaşamadan devam edeceksiniz.
    ···
   tümünü göster