1. 226.
    -1
    @@@@@evet beyler geldim. kusura bakmayın, 3 gündür modemde sorun vardı.@@@@@@@

    mehtapla mesajlara bakmaya devam ediyorduk birden gözüme eski sevgilim elif ile mesajlaşmaları ilişti. elife gelirsek olaydan 2 yıl önce nedensizce ayrılmak istedi deliler gibi seviyordum neden dedim açıklamadı ayrıldık bi daha görüşmedik. mesajlara gelirsek hala ekran görüntüsü akılmda

    elif : dünkü olaydan sonra artık oğuzun yüzüne bakamam
    engin: ama o sana deliler gibi aşık
    elif: dün gece aklın neredeydi o zaman
    engin: şarhoştum düşünemedim, dünkü olay aramızda kalsın kimseye de bahsetmeyelim
    elif: artık kalamaz oğuzla konuşup ayrılıcam
    engin: eğer benden bahsedersen dünkü gecenin görüntüleri her yerde yayınlarım
    elif: sen nasıl bi sapıksın bide kayda mı aldın geceyi
    engin: ayrılırsan ayrıl çokta gibimde benden bahsetme yeter

    okurken bi taraftan da gözlerim doluyordu. kaç yıllık arkadaşımdı nasıl yapardı bunu derken sesli bi şekilde ana avrat düz gitmeye başladım. intikam almayalıydım derken hemen mehtabın boynuna yapıştım öpmeye başladım durduramıyodum kendi mi mehtap dur yapma diye bağırıyordu derken bi tokat attım bayıldı. gibmeye devam ettim. oturma odasına geçtim sigara mı yaktım tüttürüyodum derken kapı açıldı içeri engin girdi. sen ne yüzle geliyorsun buraya dedim. dur bi dinle dedi. nereni dinlicem dememle sana şaka yaptık demesi bir oldu. başımdan kaynar sular dökülmeye başladı. mehtap nerde dedi şoktan bişi diyemedim odalara bakmaya başladı ve gür bi sesle oğuuuuuuuuuuz dedi. hiç bişi düşünemiyodum. diğer daireden altan filan da geldi ne olduğunu anlamaya çalışıyolardı. ve engin üstüme atladı ve beni domaltıp gibmeye başladı. altan da ağzıma veriyordu. hepsi üstüme boşaldı ve bayılttılar gözümü açtığımda çöp konteynırınndaydım.

    ... ve o günden sonra o günün intikamı almaya karar verdim... artık tek amacım onların birbirinden kopmasıydı... (kukudaki kuru kusmuk ?, 27.05.2013 18:24 )

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    194. vay amk oçsi
    ···
   tümünü göster