1. 1.
    +46 -6
    beyler ülkeyi sen mi kurtarıcan he yav he geyiklerini bırakalım artık. yumurta züte dayandı. ben demiyorum ki yakalım yıkalım. olay a b partisi de değil. durumlar açıkça kötü, yıllarca biz de gözümüzü kapadık. o oldu bi gün üzüldük geçtik iki gün kızdık geçtik. işin en kötü tarafı alışır olduk. bilmem kaç yaşında çocuğa 20 kişi tecavüz ediyo veya ülkede bomba patlıyo. toplum olarak bir tepki yok ortada. çok sıradan bi şey gibi geliyo.

    ve en büyük sorun basın denilen bi şey yok, sadece sosyal medya takip edenler herşeyi görebiliyor. redhack belgeleri vs.

    kısaca sen ben bir şey yapmasak, kimse gelip senin için yapmayacak. yani bu işin buraya kadar gelmesi de bi nevi bizim suçumuz. güldük dalga geçtik tehlikenin farkında mısın bla bla diye.

    gerçekten ciddi ciddi ne yapılabilir?

    alternatif bi basın nasıl yaratılabilir mesela, daha çok insana nasıl ulaşabilirsin.

    bi yandan da beyni yıkanmış bi kesim var, kendi partisini deli gibi destekleyen ve hiç bi şekilde konuşmaya anlaşmaya çalışamayacağın, her tartışmayı sen laikçisin sen dincisin diye bitirmeye çalışan tipler. bunlarla nasıl iletişim kurulabilir. çünkü sorun artık onun bunun sorunu değil hepimizin ortak sorunu oldu.
    ···
   tümünü göster