1. 26.
    +2
    faydalı iş bu işte, yazının başında diğer ülkelerle ilgili yazdıklarının hiç birini okumadım çünkü beni ilgilendirmiyor. başka hiç bi yeri görmesen bile insanlığında mı yok yani bunların yanlış olduğunu anlarsın. ki başka yerleri de gördüm. faydalı iş bilinç yaratmak. sen şuan tartışmıyosun saldırıyosun. acaba savunabilecek bi fikrin olmadığı için olabilir mi? yani iddia edebilcek bişeyin yok. beynim yıkanmışa cevabım iki dil biliyorum cidden ilginç oldu. bilinç yabancı dil bilmek değil ki? kültür bile değil hatta. bi yeti sadece. bilgisayar programı bilmek gibi bi şey.

    bugün ülkede bişeyler keyfi oluyo hatta artık iş iyice yüzsüzlüğe vurduysa, bunu sorgulamak bilinçtir. her gördüğü haberi evet ya öyledir diye almamak bilinçtir. kültür ise insanlarla bağırmadan hakaret etmeden tartışabilmektir, konuşabilmektir. ben gerçekten ortaya bi fikir sunmanı bekliyorum. bu kadar şiddetli bi şekilde hiç bir şeyi savunmadım hayatımda. çünkü öğrendim ki insan yanılabiliyor, çok çok güvendiğin düşünceler bile yanlış çıkabiliyor. biraz dış dünyaya açık olup manipulasyonlardan uzak durabilmek lazım bilinçli olabilmek için.

    bu arada benle ben şunu yapıyorum şu okulda okuyorum diye sidik yarışına girme o konudan patlarsın önceden uyarayım.

    ben bu ülkenin faydası için bi şey istiyorum, bugünkü gezi parkı olaylarının videolarını izlediysen protesto edenler kesinlikle bi şey yapmıyo sadece duruyolar hatta olay çıkacak gibi oluyo bi ara konuşuyolar sivil polisle falan. bi ara gerilince durun beyler sakin kavga yok falan deniyo. sonra da fotoğraflara bak bu mu insanlık? benim ülkemde niye böyle şeyler olsun? senin ne çıkarın var yani böyle bi muameleden. beşiktaş çarşıda halka biber gazı sıkıldığında ordan geçen sıradan bi vatandaş olup biber gazına veya tazzikli suya maruz kalsan gene bunları savunacak mıydın?

    https://www.facebook.com/...73&type=1&theater

    ya hadi diyelim sen haklısın belgeler sahte, bi devlet görevlisi çıkıp belgeleri sızdıran asker yakalandı diyo. sızdırmak ne demek biliyosun dimi? http://www.sabah.com.tr/G...sizdiran-asker-tutuklandi al bu da haberi, ki bu gazetenin hangi tarafta olduğunu bilmeyen yoktur heralde
    ···
   tümünü göster