1. 101.
    +2
    Panpa dinle geçenlerde Türkçe konusunda bir hoca ile derste konuştum. Türkçe kelimeler kullanmamızın daha uygun olduğunu söyledim. Dersi sabote ediyorsun başarıyorsunda falan dedi fırçaladı beni. Sonra bi sonraki ders söz isteyen bir öğrenciye asistanın teki "yes" diye söz verdi Türkçe bir derste. Ben de bundan rahatsızlığımı e-posta ile bölüm başkanına ilettim. Bölümün facebook sayfasında da paylaştım. Bi tane kürt-yahudi melezi kız bana iki kelimeyi bi araya getiremiyorsun sen, Türkçeyi savunmak sana mı kaldı, sana ancak güleriz dedi. Gerizekalılık ve ırkçılıkla suçladı beni. Bu kızın sevgilisinin arkadaşı var çocuğun bi işte ustası gibi birşey ona yaranmak için beni gruptan attı o kıza da okdunmadı. Tamamen paraya tapan bir millet var. sana şimdi facebook'ta bu oaly sonucu duvarıma yazdığım yazıyı ekliyorum:

    http://s3.postimg.org/tbo.../Murat_zg_r_Astronomi.jpg

    Bakın bakın ne buldum!

    Beni Türk olduğum için gruptan atan soytarı neler gevelemiş . . .

    En az 25-30 kişiden şikayet geldiğini ve bu yüzden beni gruptan attığını çoğunluğun istediğinin olduğunu söylemiş. 250 kişiden 25 kişinin bir araya gelip çoğunluk oluşturduğunu daha önce göreniniz var mı? Son vurucu açıklamasının ardından beğenide bulunan 6 kişi ya bölücü azınlık unsurlar ya da onlara dolaylı yoldan destek veren ümmetçi kafalar.

    Ama ben size söyliyeyim o kendisi de biliyor yüzde onluk denilebilecek bir kısmın çoğunluk olmadığını ki yüzde onluk bir kısmın şikayetçi olduğunu da herhangi bir şekilde ispatlıyamıyor ya. Esasen kendisi boş zamanlarında ek gelir olsun diye Dilara ismindeki kızın erkek arkadaşının altında çalışan bir işçi olduğu için bunu yapıyor. Üstelik işin gerçek patronu da Dilara'nın sevgilisi değil sadece bir ustabaşı mevkisine denk pozisyonda çalışmakta. Her söylediğimde beni destekleyen gülen eğlenen ne kadar da doğru laf söyledi diyen birinin bunu yapması kendisine dokunan menfaat nedeniyle. Ki daha önce her yazdığımı beğenen Fatih ismindeki kişi de sadece birşeyi bilmeden yorum yapma demem neticesinde beni tehdit etmiş, benim o bildiği kişilerden olmadığımı anlayınca tamam ya ben karışmıyorum deyip sinmişti. Şahsıma edilen herhangi bir hakarete aldırış dahi etmiyeceğimi herkes bilir ama Türklük söz konusu olduğunda kimsenin karşısında susmayacağımı da bilirler.

    3 kuruş için bunu yapan bir kişi sadece bu sayfanın admini değil. Ellerinde Türk bayrağı ile Türklük adına herhangi bir yürüyüş ve kutlama yapan gençlere polislerimiz gaz sıkmakta ve güç kullanmakta. Kendilerini ise "emir kulu" olmakla savunmaktadırlar. Yüzde 90'lık bir kısım 100 lira için vatana ihanet edebilecek kapasiyete sahip bu ülkede. 70 000 000* 100= 7 000 000 000 TL yani yaklaşık 87 ton altına bu cennet vatan satın alınabilir. Ki alınıyorda zaten. Kendine müslüman diyen bu insanların yani müslüman görünüp paraya tapanlarin Allah'tan başkasına kulluk edilmiyeceğinden haberleri yok herhalde . . .

    Bir gün Tanrının izniyle bu bozuk genleri Türkiyenin gen havuzundan temizlemek bana nasip olur inşallah. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!

    Sen bir de çözüm istemişsin. Tek bi çözüm var techir panpa. Türklerin arasından da devletin üst düzeyinde kimseler var. Asker darbe yapıcak tüm bunları gibtir edicek ülkeden. Bak adam devletin yarra yediğinden haberdar Türk olmayan unsurlar ama ne diyorlar sohbet ettiğimde biliyor musun? Beni zaten Türk'ler yönetiyor bundan sonra da amerikalılar yönetsin bana ne. Bu yüzden devlete zarar vermekten çekinmiyorlar... Türk'ün Türkten başka dostu yoktur düşüncesinden başka kurtuluşumuz yok. insancıllık falan geçin bunları... ıı. abdulhamit meşrutiyeti neden kaldırdı çünkü 30 milyon nufusun 10 milyonu türktü ve bunlar okullara gitmeyen bilinçsiz kişilerdi çoğunlukla ve mecliste hep azınlıkların yararına haklar alınmak isteniyor devlet meclis kararlarıyla parçalanmak istiyordu. Bu yüzden otoriter bir yönetim için meşrutiyeti kaldırdı. OKullar açtı anadolu da ve ıı. meşrutiyette bu dediklerimi tekrarlayıp artık türkler de belinçli bunun için okullar açtım dedi.

    Ha sen şu anda okullar var dersen ki şu anki okullar tamamen saçmalık. Hiçbir milli şuur aşılanmıyor öğrencilere. Üniversitelerin her yerinde terör örgütleri stand açıyor propaganda yapıyor. Üstelik eğitimdeki derslerin falan sanayici ve iş adamları tarafından hazırladığını söylüyor TV'ye çıkan rektörler izlersen. Bunu da iyi birşeymiş gibi burdan çıkıp sanayicinin istediği gibi bir mühendis olup başarılı bir iş hayatı sürdürmekle ifade ediyor. Kendi başına birşey yapamaz
    , başkasına kul olan nesilller yetiştiriliyor.

    Bir söz vardı; " Sadece aptallar kendi istediklerini değil başkalarının istediklerini öğrenir."

    Yani sen ne kadar okursan oku başkasının kölesi olmak için öğreniyorsun tüm öğrendiklerini ve kendini aydın kimse sanıyorsun. Yufka yüreklilerle bu iş yürümez dik duruşa sahip biri gerekli bu ülkeyi kurtarmak için... Çıkar mı böyle biri? Bu milletin içinden nice kahramanlar çıkmıştır, ki o çıktığında da halkımız yeter ki desteğini ondan esirgemesin. Ben bu milletin dünyaya meydan okuyabilecek bir millet olduğuna inanıyorum.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster