1. 1.
    +27 -4
    sebebi 1) amlı değilim 2)kız kardeşimin, teyzemin, erasmusta gibtiğim kızın veya komşu kızımın ferresini yollamıyorum 3) galaxy s3 ıphone, 100 oranlı tutması garanti (burda tutan görmedim) kuponlar yollamıyorum 4) brazzers joymii babes şifresi dağıtmıyorum 5) bülent ersoyun yaşlı teyzesi antonio kıçına bağ makası sokuyor, bahaneleri alayım xde gibi soytarılıklar yapmıyorum.
    Peki ben ne yapıyorum; 2010 yılı başlıkları gibi herkesin ilgisini çekecek ve genelimiz yazacağı birkaç cümlesinin olduğu din ve siyasetten uzak konularda başlıklar açıyorum, 3-5 kişinin şöyle adam akıllı oturup konusabileceği konular acıyorum.. zeki @2lerin (şu dönemde sayısı oldukca düşük) nükteli gibişler yapabileceği ortalar açıyorum.
    işte sorun bu, mesele bu dıbınıgibtiklerim sizler kaliteli yazarlar değilsiniz, kaliteli yazarlar artık yok, bu yüzden 2010 başlıklarını açıp okuyorum hergün.
    edit: peki ben bilirkişi miyim ben uzman mıyım ben kimim lan

    editlerin editi: sadece şuku verip gitmeyin lan bişeyler önerin, gerekirse gibtir olup gidelim burdan diyelim ve gidelim, bakın birinci nesillerin coğu öyle yaptı
    ···
   tümünü göster