1. 1.
    +7
    beyler bu sözün altına imzamı atıyor ve ufak tefek bişeyler paylaşmak istiyorum

    eski sevgililerden hepimiz çok çektik. ilişki sırasında veya ayrılırken. bunlar yedikleri yannanın tadını mı unutamıyor kardeşlerim. ne zaman bi eski sevgilimi görsem yanımda kız varken, döner bakarım acaba hala bakıyor mu die ve %100 göz göze geliriz. akşama msn adresimi bi bayan ekliyor. bilin bakalım kim?

    geçenlerde yine.. otobüse bindim. parayı verirken bi baktım amq eski hatun bana bakıyor. dedim yanına gideyim muhabbet ederim. ufak bi ara gözlerini kaçırdı benden. bende gitmedim amq gıcıklık değil mi? dönüp dönüp bakıyor ama ben oralı olmuyorum. otobüsten indi amq döndüm baktım hala mal mal bakınıyor. benim gibimde değil. zamanında gibmişim zaten. akşama bilinmeyen numaradan tak msj. ' nbr nasılsın? '. msj. laşmalarımızın devamında attığı msj.ı olduğu gibi yazıyorum ' seni o an görünce ne yapacağımı bilemedim. nedensiz bir heycan bastı. belki yanına gelsem elini tutmak isteyecektim. kendimden korktum ' buyur işte. malsınız amq mal. direk paketledim tabi hatunu. sabahına kahvaltı. öğleden sonra deniz derken akşam evlerinde buldum kendimi.

    siz siz olun abi giblemeyin. ne kadar çok bıdı bıdı yapar gözüne girmeye çalışırsınız o kadar itici olursunuz. raad olcan kardeşşş...

    beni bilen bilir..
    ···
   tümünü göster