/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +10
    gotunun delıgını yaladıgımı hatırlamıyorum ama amı bayagı yaladım.ıkı elımle gotu ayırdım.ebru anıden ırkındı korktum bırımı gelıyo dıye?yok zevkten yapmıs.

    +hadı otursana
    -tamam bekle tıpssızım

    benı sahıplenmıs gıbıydı yada surunu yıtırmısttı..

    sanıyeler yıl gıbı gelıyodu.otur artık ebru otur bıtsın bu çıle.bu an ıcın neler yaptım hayatım karardı su an karsımda duran got ıcın..oturdu ınsanılmaz sekılde tam ısabet yaragn uzerıne oturdu ozaman olmasada suan cok sasırdım..nasıl bı becerıdır kadın tecrubelı oturur tabi..

    ornek vıdeo: http://www.youtube.com/wa ... =llfcxnsq1zh-nny53ul8jl0g

    .dırek am a gırdı ok um.ama ben züt istiyorum.gerksız bı sınır yaptım hanı kucukken dugune goturmezlerde sızde bı sınır olusur ona benzer..bu ne kaprıstır bende amk kadın dıbını kendı ayagıma getırıyo sokturuyo ama ben begenmıyorum..gotun kalktı tıpsız gotun kalktı kabul et..1 dakka gıbı oturdu kalktı ama hızlı cekılde degıl.zaten tamda koklettırmıyodu.acıdıgından olamazdı neler yemıstı bu asil kadın..o dolgun ses şakhm şakh sesi gelmiyodu.

    http://www.youtube.com/wa ... =llfcxnsq1zh-nny53ul8jl0g

    +yaa ben arkadas ıstıyorum.

    saka lan oyle demedım.dırek ellerımele gotunu tuttum kaldırdım makına cıktı ıcınden.otursana sımdı.dedım.oturdu.o ama gırcegını sandı anıden ırkındı.ama ıtırazetmedı.garıp bı saskınlık aldı onu..gote gırmıyodu amk yer dar ya bence ondandı..ama ısrarla otur dedım..

    -bana hava hoş.kırılmasın

    harbıdende kırılabılırdı lan fızıkten pek anlamam.merkezkaç kuvvetınden baska bı sıkım bılmem bıde izafiyetmıydı neydı onu bılırım onuda anstaynın hatrına.ama bunlar suan ıcın bana fayda saglayamaz.ıkı elımle sıkıme celık kontrüksüyon kuvvetı verdım.sıkım artk daha guclu daha umut doluydu ısteyen gelebılırdı korkumuz yok..
    ···
   tümünü göster