1. 1.
    +32 -15
    3 gündür olanlar herkesin pgibolojisini bozdu. Kimi eylemcilere destek verdi, kimi polisi savundu. Birbirimizden nefret eder hale geldik. Ben de dahil hepimiz birbirimize atıp tuttuk.

    Geleyim asıl meseleye. Bir düşünün beyler. Türkiye'de ilk defa mı ağaç kesilecek. Ki Kadir Topbaş, ağaçların sadece yerinin değiştirildiğini ve avm gibi bir planın olmadığını söyledi. Her sene orman yangınları olur. Binlerce ağaç kül olur. Büyük büyük şirketler konut projeleri için keser bu ağaçları. Bir ara da Ali ağaoğlu aynı sebeple eleştirilmişti. Ama sadece eleştiri vardı. Bugünkü gibi kıyamet kopmamıştı.

    Peki bugün ne oldu da insanlar birbirine düşman oldu. Yani bugünkü yerleri değiştirilen ağaçların konut projelerinde kesilen ağaçlardan ne farkı var da tüm dünya Türkiye'yi konuşuyor. Lan BBC ve cnn'in web sitelerine bir bakın. Bildiğin Afganistan veya ırak anlatılıyor gibi dünyanın merkezi istanbulu anlatıyorlar. Haberlere koydukları fotoğraflar bildiğin savaş fotoğrafları.

    Önerim: bu protesto olayı oldukça abartıldı ve oraya giden kişiler ağaçlar için gittiğini sanıyor. Bir plan var ve bu plan tıkır tıkır işliyor. Bize düşen galeyana gelmemek. Amacı AKPyi devirmek isteyenler de sandıkta hesabını sorsun. Bu şekilde davranmak sadece türkiyemize zarar verir.

    Özet: bir tane Türkiye var.

    Şimdi söven de olacak tabi ki. Ona da yapacak bişey yok.

    Edit: şuan Taksim'de bir adet PKK paçavrası açılması durumunda olacakları düşünün.
    ···
   tümünü göster