1. 1.
    +4 -1
    @4 sen gibtir git beyinsiz şimdi hemen yaftaladın bizi akpli diye dimi gibik. senin yapacağın çıkarım bu kadar işte. beni yaftalamak istiyorsan bunla yaftala. aşağıda yazacağım kişiden yani benden daha çok nefret ediceksin keşke akpli olsa diyeceksin hatta

    beyler ben siz sevmesinizde kapitalist düzeni destekleyen kapitalizm olmassa açlıktan ağzımızın kokacağını düşünen biriyim. vatansever, atatürkçü ya da yada herhangi bir partili biri de değilim. ben kendi rahatıma bakarım.ben sağlıklıysam, mutluysam, refah seviyem yükcikse kafam rahattır. bu ülkeyi kimin yönettiği umurumda dağildir. niye umurumda olsun ben de her insan gibi bencilim. hepiniz gibi.siz görmek istemeseniz de birazdan bana sövecek olsanızda dexer bu ülkeye uzun süredir yapılmamış hizmetler yapmıştır. bunu reddedenleri kendileriyle başbaşa bırakıyorum.bu hizmetler sayesinde insanlar huzura ermiştir.her ne kadar beğenmeseniz de insanlara makarnaya kömüre oy veriyor deseniz de durum budur. insanlar benim gibi düşünüyor çünkü. vatan mı satılmış, bizi dış güçler mi yönetiyor bu insanların umurunda değil. zaten dış güçlerin yönetmediği herhangi bir ülke yok. ütopya peşinde koşmanın da anlamı yok. sonuç olarak akp ye oy veren insanların zihniyetine göre siz de salaksınız.

    benim düşünceme gelince seçim günü evde uyumak gibisi yok. evde rahatıma bakarım. millet oyunu kullansın nasıl olsa o beğenmediğiniz kapitalistlerin seçtiği adam gibe gibe gelecek başa. eğer gelmezse j.f. keneddy durumları ortaya çıkıyor. bülent ecevit gibi harcanabiliyorsunuz yada. dünyada refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri olan almanyaya bakın kendinize örnek alın. adamlar 2 tane dünya savaşından mağlup çıktılar. neden bu kadar rahatlar. çünkü boyun eğdiler o beğenmediğimiz kapitalizme.

    protestolar hakkındaki düşüncelerim: bu protestoları yapan arkadaşlar kolay gaza gelen genellikle iq levelları ortalamadan düşük çoğu üniversitelerin en gibko bölümlerinde okuyan adamlar. kafası basan adam muhalefet partilerinin her dediğinin peşinden koşmaz. sizin muhakeme yeteneğiniz yokmu aq siz mal mısınız??? devletin polisi naapsın aq sabah akşam sizin gibi gibkafalarla uğraşıyorlar. adamlar bi rahata ermedi. adamlar da haklı dünyadan ne kadar mal eksilse o kadar iyi. ne diyim kolay gelsin polise ellerine sağlık.

    özet: politika gibikler içindir kendi rahatınıza bakın dünyayı kurtaramazsınız.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster