1. 1.
    +2
    yok panzer ezdi diye 10 yıllık fotoyu koymalar yok polis bıçak çekip kafa kesiyor ilaçlı su verip bayıltıyor ulan dıbına koydugumun insanlarıda o kadar cahil ki akp ye oy verenlerden aşağı kalır yanları yok.. bu olayı direniş sanan devrim sanan zıpzıplar aslında cahil birer piyon olduklarının farkında değil özellikle twitterda yalandan vatan kurtarma ayaklarına yatan embesil tohumları ananızı gibeyim sizin rant peşindekilerin ekmeğine yağ sürdüğünüzden haberiniz yok ve bazı mallarda hala darbe olacağına hükümetin düşeceğine inanıyor bırakın dıbına koyayım ya bu halkın göz göre göre dıbına koyan uyanıkken bizi giben adam bu olayla yıkılır mı sizce amk gerçekçi olun biraz. bu tür provokasyonlara gelmeyin yazık size.

    not:şakirt değilim

    edit:hele amk cocukları demez mi 50 otobüs yola çıktık 40 otobüs adanadan 30 otobüs ebenizin amından yalanınızı gibeyim sizin bi tane otobüs görmedik niyeyse.
    izmir'den Göztepe ve Karşıyaka taraftarları istanbula doğru 51 otobüs ve 22 minibüsle yola çıktılar. hagibtir dıbına koyayım.
    ···
   tümünü göster