1. 1.
    +3 -4
    Bizim kadar gaza gelen başka bir millet var mı merak ediyorum. Bu geziparkı ile yazılanların %99'u uydurmaydı. düşündük ve biz de birşeyler uydurduk:

    1. Çarşı bir tane TOMA'yı ele geçirdi, polisleri kovalıyor #direngeziparkı :

    100'den fazla RT aldı, herkes kopyala yapıştır yaptı, bjk sayfaları paylaştı ama bir kişi de çıkıp aga bu aleti kullanmayı nerden biliyorlar demedi!

    2. polis halkın sığınmaya çalıştığı Balo sokaktaki Pubar adlı mekanı ateşe verdi RT herkes duysun bu vahşeti #SesVerTürkiyeBuÜlkeSahipsizDeğil :

    271 RT aldı, kimse demedi ki aga böyle bir mekan yok, hatta "imdat çıkamıyoruz", "ben bardayım isteyen gelebilir" gibi cevaplar aldık!

    3. Polis , Sokak Aralarında ki evlere izin almadan dalıyor arkadaşlar.. gözleri dönmüş bir şekilde hemde.. #SesVerTürkiyeBuÜlkeSahipsizDeğil :

    34 RT aldı, küfürler havada uçuştu!

    4. uA & Gfb Taraftarı polis grubunu köşeye sıkıştırdı su an Çarşı Grubuda taraftarıda arkadan geliyorr.#direngaziparki :

    318 RT aldı, Konya'daki bir maçtan sonra polislerin taraftarlarla kavgasının resmini koyduk, yine kimse olayı çakmadı.

    5. Tekbir getiren bir grup polisle bir olup bize saldırıyor, kilisenin arkasına sıkıştık yardim LTFN! RT #dayangeziparki :

    58 RT aldı, üstteki resimin aynısını kullandık, malesef yine kimse birşey farketmedi, hatta dikkatli olun bıçaklıyorlar falan onlarca sayfa uyarıda bulundu.

    Twitlerimin hepsini sildim, ancak yukarıdakileri aratırsanız hala desteklendiğini göreceksiniz, hatta capsimizi alanlar dahi olmuştur.

    Kendinden olmayana KOYUN yakıştırması yapan, hiç düşünmeden bizi RT'leyen herkese selam olsun.

    Boyle zengin picleriyle devrim olmaz, devrim isci ile koylu ile ezilen ile olur.
    ···
   tümünü göster