1. 51.
    +1
    sözlükteki diğer senin gibi düşünen gerizekalılar için son kez bu başlıkta belirtiyorum;
    pkk-akp-bdp her daim beraber çalışmışlardır. bunu görmek için sadece beyin sahibi olman yeterliydi. (chp yi ya da herhangi bir partiyi desteklemiyorum)
    bu hükümet karşısında muhalefet de boş konuşuyordu açıkçası. iktidar muhalefet kavgası hep lisede birbirine laf sokmaya çalışan çocukları hatırlatmıştır bana.
    böyle bir olay ne türk baharı ne de provokasyon olarak değerlendirebiliyorum ki çok sevdiğiniz işini kaybetmekten korkan bazı medya çalışanları da bu olayı provokasyon olarak değerlendiriyor. bu olay, halkın zütündeki yannanı fark etmesidir.
    halkın taşlar atmasıyla ilgili; yalnızca şarkı söyleyerek protestoya başlayan bir grup insana biber gazı ve joplarla müdahale eden zihniyeti değil de (polislere pek bir lafım yok, zira onları harekete geçiren de hükümettir, bunları haber yapmayan da medyadır) polise taş atanları eleştiriyorsan, ben senin beynini gibeyim. diyarbakırda biji apo biji pkk diyenlere tepki göstermezken taş atma işi hangi ara önemli oldu senin için.
    dış basın elbette türkiye'yi kınayacak. sizleri sizden iyi tanıyorlar. kendilerini toprakları paylaşmayı bekleyen devletler olarak gördüğümüzü biliyorlar. nasıl tepki vereceğinizi biliyorlar.
    devlet üstü güçler var beyler. ve sizin uyanmanız onların sonu olur.
    ···
   tümünü göster