1. 1.
    +22 -1
    saygi değer yarak kafalı inci insanlığı,

    öncelikle gibertmeye calışan pek sevgili @2'ye en derin saygılarımı sunarım.

    şimdi beyler arada bi şu anti-inci sözlük sayfasına girer okursanız, ne kadar ezik duruma düştüğümüzü anlayabilirsiniz. inci sozluk olarak tamam oraya buraya saldıralım ama ergen gibi agzınızdan salya sacarak hoğaaaaaaaa inci gibeeeer diye dolanmayın 2 dakika adam olun dıbına koduklarım. yapacağımız saldırıları insan gibi planlayın. bide amk o ırka bu ırka küfretmein gibecem su kurtlar vadisini izleyip takim elbise giymektende vazgeçin amk. kimse zütünüzü gibmedi sizin anarşitiz diyorsan oyle davranin. `beyler şu facebook sayfasını kapatıyoruz diye yüzlerce başlık var amk. banane abi seni giben bir huurnun sayfasından bana adam akıllı işlerle gel anket gib forum gib popüler olan bişeyi gib. 5. yıldız ne olsun diye düşün amk.

    bu arada aramızda huur cocuklarıda varmış bizzat şahit oldum, onlarıda yadırgamıyorum hayat zütünü gibmiş anasınıda gibmiş herifin oda careyi bu yollarda ayrıyorda, moderasyondaki pek sevgili huur cocukları, yazar alımlarına bir dur diyelim, var olan bir çok hesapta uçurulsun gerek görülürse benimkide dahil.

    dıbına soktuklarım, halim baykuş hadisesini bile adam akıllı yapamadık organize olurken geldiler agzimiza sictilar orda. üçüküncü ikinci birinci neslinize sokturmayın, her nesilde niteliksiz bir çok ezik var. onlar gibtirsin gitsin demiyorum da, biraz insan olsunlar amk. siyaset konusu yapmayın beyler ona evet diyoruz buna hayır diyoruz, gibtir git ne diyorsan de amk senin soyleminle burda kimsenin düşüncesi değişmiyecek. ben sosyalist bir insanım ama akp'ye de ses etmeyin zütünüzden kan alabilirler.. ergenekona inanmıyorum ama bi güç var

    ya sözün özü şu (bkz: özet); anti-incisözlükcü insanlığın eline koz vermeyelim. saldıraları insan gibi yapalım. yine biliyorum bu başlık pek giblenmicek ama, ben yazma taraftarıyım 2-3 kere uplarım gibimde dahi olmaz. gerçi bende gidiyorum desem kimsenin gibinde olmaz.

    hepinizin dıbına kucak dolusu spermler fışkırttım. öpüyorum yeni cıkmaya baslamış bıyıklarınızın üzerinden canlarım benim...
    ···
   tümünü göster