1. 1.
    0
    konuyu baştan anlatayım. bizim kızlarla arası çok iyi olan bi arkadaş var. ama iyi derken böyle nasıl desem gay gibi iyi araları yani bütün kız muhabbetlerini falan biliyo. aynı odada kalıyoruz bu arkadaşla. dün öyle muhabbet ederken konu sınıftaki kızlardan açıldı, ahmet(ismi uydurma) dedi ki işte bazı kızlar senden hoşlanıyo falan onlar aralarında erkekleri çekiştiriyolar diyor. benim gezdiğim 3 arkadaşım var yani yakın olduğum biri böyle sakallar falan uzun bide ucu sivri falan ikincisi kısa ama kıvırcık saçlı kısa boylu böyle herşeye atlayan sazan gibi bir arkadaş üçüncüsü sarısaçlı renkli gözlü ama hem ülkücü hem abazan biraz. kızlar aynı böyle diyormuş onlar için ama benim hiç problemim yok kankalarımla. ahmetin dediğine göre kızlar ben bu arkadaşların yanında dolaşıyorum diye pek yaklaşmıyolarmış ama ben kankalarımdan memnunun hepsi adam gibi adamdır.

    şimdi problem şu ben kanka mı yoksa amlı mı bi türlü karar veremiyorum yada napsam bilemedim sınıfta farklı yeremi otursam gerçi bu sene bitti de seneye nasıl bir strateji uygulayayım?

    (not:lisede problem yoktu bütün sınıf birarada takılıyoduk ama ünide farklı oluyomuş bütün sınıf birbirinden bihaber amk bu arada manita falan yok)

    özet:amlı mı olsun kanka mı?
    ···
   tümünü göster