/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 551.
    +12
    parayı alır almaz kaçtım. giberim senin ısmarlıycağın çayı. benim macerama bak onun derdine bak.

    1200 lira cepte para var.bu kadar para beni başka bir ile atar çok şükür orda tanıdıkta var ama hepte onun yanında kalamam.hem ebru ne olacak onuda yanımda zütürmem lazım. herşey benim yüzümden olacak. kaçmamız lazım buralardan.

    hemen ebruyu aradım. kadın hüngür hüngür ağlıyor. benimde gözlerim yaşardı.

    +ebru hazırlan kaçıyoruz.
    -ne diyosun yaa ühühühü
    +ahmet ikimizide öldürür onu bırak ahmetin sülalesi bizi yakar. babamlar bizi yakar. mahalleli bizi yakar.
    -nereye kaçıcaz.
    +tanıdık biri var izmirde.
    -ne zaman kaçıcaz.

    ne zaman kaçıcaz? demek evet kaçmayı kabul ediyorum demek. tamam ebruyu ikna ettim. belkide en iyisi buydu. başka bir şehirde olursak yasaklar ortadan kalkardı. şimdi sıra geldi arkadaşları kandırmaya.

    toplu halde 5-6 arkdaşa mesaj çektim beyler acil herkes bana 200 lira çıksın diye.5 kişi geri mesaj çekti.1 tanesının dıbına koyım. şöyle boyle para lazım dedım. aralarında anca 700 lira toplayabıldıler. tamam oda iyi para. adamlar aylıklarını daha almamışlar. haklılar.hepsı sever beni.

    2000 liraya yakın para oldu cebimde. hemen uçak bileti aldım 2 tane ne olur ne olmaz diye. aşiret filmlerini izlemişsinizdir. otogarda beklerken yada otobüsle giderken taranan yasak sevgilileri. onlardan biri olamazdık.en temizi uçakla gitmekti biraz pahalıydı ama temizdi.bu binlerin işi belli olmaz.o kadın için uçak savar alıp uçağı tararlar.ben olsam bende yapardım.
    ···
   tümünü göster