1. 1.
    +3
    Beşiktaş'ta öyle bir isim var ki, hani derler ya ‘bu dünyaya kazık çakmış’ diye.. Adeta oynadığı mevkiye kazık çakmış, yerine gelen her futbolcuya postasını koymuş giderini yapmış, Beşiktaş’ın sol kanadını satranç tahtasındaki kale misali ileri geri zaptetmiş, ilerleyen yaşına rağmen bilim dünyasını şaşırtan, Zürih Üniversitesi’nde tezlere konu olan, ‘bir insan yaşlandıkça dirileşir mi?’ savunusunu Ajda Pekkan’la beraber temsil eden bir isim.. Tabikide ibrahim Üzülmez’den bahsediyoruz..
    Kolpaloji Dergisi’nin bu haftaki konuğuydu Beşiktaş’ın megastarı.. işte namıdiğer Deli ibo’dan dergimize samimi açıklamalar;
    Muhabir: Yaklaşık 10 yıldır Beşiktaş’ta top koşturuyorsunuz. Burda geçen günlerinizi bize üç kelimeyle özetleyebilir misiniz?
    ibrahim Üzülmez: Üç kelimeyle özetleyebilirim! (gülüşmeler)
    M: ilahi ibrahim abi! Peki sayın Üzülmez. Bu 10 senede kazandığın başarılardan bize biraz söz eder misin?
    i.Ü: Tabiikide söz ederim. Kariyerim boyunca hiç ‘gol kralı’ olamadım ama Beşiktaş’ta ‘sol kralı’ oldum. Bide bu 10 senedeki en büyük başarılarımdan biriside oğlumun beden eğitiminin her sene 5 düşmesi. Özellikle öğretmeninin ‘sola dön’ komutunu sınıfta en başarılı uygulayan bizim oğlan olduğundan bu başarıdanda kendime bir pay çıkarabileceğimi düşünüyorum.
    M: Size Deli ibo diyorlar! Bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba hoşunuza gidiyor mu?
    i.Ü: Kesinlikle hoşuma gidiyor. Mesela ben bir orta açarım 40 akıllı gol yapmaya çalışır. (gülüşmeler)
    M: Son olarak sayın Üzülmez, solda kendinize örnek aldığınız ismi ve sebebini bize söyler misiniz?
    i.Ü: Deniz Baykal! Yıllarca solu benim gibi istikrarlı bir şekilde savundu.
    ···
   tümünü göster