1. 1.
    +29 -16
    söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil hesabı..

    millet donkişot olmuş. asıyor, kesiyor, kırıyor, döküyor. galeyana getiriliyor, peşine adam bulamamış adam çağırıyor. hadi bunlar genç diyosun, kanları deli akıyor hoşgörmek lazım diyosun, ama kelli fellileri de aynı.. ne olacak bu halimiz? hep aynı senaryolar.. Hep sokağa dökülen halklar.. Birbirine düşman olan insanlar.. komşusunun arabasını yakan, dükkanının cdıbını kıranlar..

    e kim bunlar?

    1)Bunlar öyle her kesim değil bir defa, bunlar belli bir kesim ve akıllı adamlar. Neden akıllılar ? ellerine aldıkları orak çekiçli kızıl bayrakla yapamadıklarını şimdi AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI ile yapmaya çalışıyorlar. Nasıl ki yıllarca ATATÜRK ün kurduğu cumhuriyeti yıkmak için uğraştıkları halde en büyük ATATÜRKÇÜ onlar oldularsa ! şimdi de vatan millet bayrak sevdalısı oldular ! Genel adları ULUSALCILAR.. ha bide bunların gazına gelen zavallılar..

    2)şimdi bular hes e karşı, termiğe karşı, nükleere karşı, altın madenine karşı, köprüye, havaalanına, metroya, alt geçide üst geçide, imara, gelişmeye.. ota taka karşı işte.. dolayısıyla bir hazımsızlık var şimdi.. bilindiği gibi hazımsızlık gaz yapıyor.. e sürekli gaz gaz gaz.. nereye kadar.. şişti şimdi bunlar.. ve olay geldi gezi parkına dayandı.. artık aşırı gaz oluşumu ve gaz sıkışması... sancı müthiş.. kıvranıyorlar.. feryat figan.. sokaklara meydanlara atıyorlar kendilerini.. napmak lazım? atalar ne demiş; çivi çiviyi söker.. devdıbını da ben uydurdum, gazı gaz.. hem de en biberlisinden..

    3)bi de bu bayrak olayı var tabi, bu bayrak yasasını değiştirmek lazım. her önüne gelen bunu eline alıp her ortamda sallayarak sloganlar atarak gezmemeli. yarın pekekentler, öbür gün travestiler, ertesi gün bilmem kimler.. bunun sonu yok kardeşim. sonra adam elimde türk bayrağı var polis bana saldırıyor diyor. zamanında dönemin meşhur dansözlerinden biri “ben Atatürk’ün sanatçısıyım bana dil uzatamazlar” demişti. ATATÜRK ve TÜRK BAYRAĞI ile asla ve katta yan yana gelemeyecek insanlardan bu iki kutsal emaneti kurtarmamız lazım. kısacası bayrak yasası değiştirilmeli..

    özet: intihar eden polislere, ölen vatandaşlara allah rahmet eylesin demekten başka yapılacak tek şey oy sandığı başında da bu kadar kararlı durabilmek sanırım..
    ···
   tümünü göster