1. 1.
    +1
    başka bi başlığa yazdığımı yapıştırıyorum aynen ekleme de yaptım

    "bu olaylar nasil iyi bir sekilde sonuclanabilir ki... eylemciler protestoya devam edince basbakan istifa mi edecek. hayir imkani yok insana zor kullanarak bir seyi yaptirmaya calisirsan daha fazla diretir o isi sittin sene yapmaz. o istifa etmeyince de olaylar daha da artacak. peki nereye kadar? basbakani destekleyen grup sokaga dokulene kadar.. bu sirada diger ulkelerden iki tarafa da gaz verilmeye baslanicak. peki sonra ne olacak.. ic savas baslayacak ve sona gelinecek.

    peki polis niye bize zor kullanarak parka girmeye engelledi diyeceksiniz. ben oyle yapmalarini desteklemiyorum ama soyle bisey de var. eger insanlar diretmeye basladigi zaman polis cekilirse, insanlar kendi kendine soyle dusunur 'istedigimiz seyi yapmak icin birazcik zor kullanmamiz yeterli sonra polisler geri cekilecek zaten'. bu firsati her zamanki gibi huur cocugu boluculer kullanir tabi.

    ulkenin sonu nereye gidecek hic bilmiyorum... "

    olacakları sıraladım aranızda var mı "hayır o olayın devamı öyle devam etmez benim dediğim gibi eder.." diyen. varsa yazsın belki benim düşündüklerimden daha iyi bir şeydir, sevinirim..
    ···
   tümünü göster