1. 1.
    -1
    Bunlarmı ana kuzusu ?
    doğru sizler hiçbir baltaya sap olamamış ama daha sonra badem bıyıklarınızla cemaatin pohpohlamasıyla biryerlere gelebimiş , yüksek mevkidelerin köpeği olmuş insanlarsınız.
    Daha dün gece kendi evimin önünde otururken yanıma gelip bana gbt soran eve tıkmaya calısanmı polis söyleyin biz bu insanlara nasıl canımızı emanet edelim. Kendi halkına insanına zulm edenlerin yaptıklarının hangisi mantıklı
    Alın size olaylar
    https://www.facebook.com/...o.php?v=10151648526182702
    bu videoda elinde türk bayrağı olan insana türk polisinin yaptığını görüyorsunuz
    http://www.youtube.com/watch?v=BEj-Qqwk44s
    kendilerine ikram edilen böreği zehirli sandılar galiba
    http://www.youtube.com/watch?v=jzAC7AyNGwQ
    burdakine zaten bişey diyemiyorum heralde polis kendi sıktıgı biber gazından kafayı bulmus olmalıki direnmeyen adama direnme diye bagırıyor digeri ise kafasına tekme atıyor insanlık demi bu polislik cok kutsal haklısınız.
    https://www.facebook.com/...pe=1&relevant_count=1
    Bunları polis kendi ülkesinin vatandaşına sıkıyor , ellerinde silah olmayan insanlara ama pkk propagandalarında apo posterlerinin acıldıgı yerlerde polisimiz nerede oluyor bunuda anlatırsanız iyi olur. tabi anlatabılacak bişeyi varsa.
    Eğer biraz araştırırsanız bunun gibi binlerce video , resim bulabilirsiniz. Şimdi söyleyin bakalım , kendi ülkesinin evladına niye bu zulmü yapıyor polis onlar orada halkın ödediği vergilerle durmuyormu , onlar halkı korusun kollasın adalete hizmet etsin refahı saglasın diye yoklarmı. Sanırım kendilerini fazla kaptırmışlar poliscilik oynamaya
    al güzel kardeşim bu yorumumu direkman polisleri savunan bi sayfaya attıgım yorumdan aldım , isteyen olursa o paylasımında özelden linkini veririm. ARASTIRIRSAN DAHA BUNUN GiBi KAÇTANE ViDEO , KANIT BULURSUN.
    ···
   tümünü göster