1. 451.
    +3
    akp, dini pazarliyor diyosunuz, nefret kusuyosunuz; chp varligini ataturk'u pazarlayarak surduruyor ama ses cikarmiyosunuz.

    akp, baskici, diktator bilmem ne diyosunuz; vaktiyle sapka takmadiklari icin adam astilar, tepki gostermiyosunuz.

    akp, komur, makarna vb. seyler dagitti diyosunuz; chp bilmem kac yuz lira para dagitmayi vaadetti, gibinizde degil.

    akp, ekonomiyi pic etti, aciz aciktayiz diyosunuz; avrupa'nin en hizli buyuyen ekonomisiyiz, uretimi dusen bir tane fabrika yok. sadece kayseri seker fabrikasi bile degerini onlarca kat arttirdi. ziyadesiyle is yapamayan atolye yok bugun. cok sevdiginiz adamlar oksurunce dolar firliyodu, borsa dusuyodu, krizler cikiyodu.
    vicdanli olun biraz, 100 yilda bir gelen kuresel krize ragmen ekonomi dimdik ayaktayken, ulke batti demek huur cocuklugu degildir de nedir?

    ben demiyorum ki akp kusursuz. elbette hatalari vardir, olacaktir da. ancak, sirf sizinle ayni goruse sahip degil diye boyle mal mal elestirmeniz komik bence. akp'ye oy verdim diyene makarnaci diyosunuz. soruyorum, bu halk akp'ye oy vermesin de kime versin? hic bi serbest secimi kazanamamis ve kazanamaycak olan, elinde ataturk'ten baska pazarlayacak bi seyi olmayan chp'ye mi versin? mhp'yi dahil etmiyorum bile.

    yapmayin beyler, akp'ye oy verdim diyene makarnaci diye cemkirmek yerine bi dusunun: chp, yuzlerce lira dagitacagini doyleyerek kandiramadi bu halki, akp makarnayla nasil oy alir? biraz dusunun...
    ···
   tümünü göster