1. 1.
    0
    Şuanda türkiye'mize yapılmak istenen şey "arap baharı" gibi "türkiye baharı"'dır. zannedersiniz bütün halk galeyana gelmiş bir dikdatörü devirecek. yapmayın arkadaşlar gaza gelmeyin. haklı olduğunuz bir davadan kendilerine de pay çıkarmak isteyen bir çok çıkarcı zihniyet var. bu parti halk oyuyla buraya geldi. halkın veya askerin darbesiyle oradan indirilemez. sadece iç karışıklık olur, kandırılmış masum insanların canı yanar ve emin olun vatandaşımızın çıkarlarına dair hiç bir şey olmaz.

    halkımız, sadece o sokaklardakiler değildir. halkımızın bir kısmı sokaklarda ise bir çoğu evlerinde farklı görüştedir. demokraside sadece azınlıkları halk sayamazsınız. bu olay hükümete karşı bir protestodur. bu protestonun gerçek yeri seçimlerdir. bunun gibi olaylarda hiç bir şey elde edilemez.

    Bu ülkeyi Suriye deki, Mısır daki, Libya daki gibi karıştıramazsınız çünkü o ülkeler azınlık tarafla yönetiliyordu, bizim ülkemiz tam tersine tam demokrasi şeklinde yönetiliyor. Oradakiler yüksek çoğunluk olarak bir dikdatör devirdiler.(aslında bunlarında karanlık yüzleri var)Sizin devirmek istediğiniz +%50 olan bir parti.Buradan çok samimice diyebilirim sokaktakilere: tamam sokaktasınız fakat başkaları da çıksa sokağa gelmişiniz geçmişiniz dağılır. Ama işte o zaman iç savaş çıkar. Buna neden olmayın lütfen;

    TÜRKiYEMiN iÇiNE SIÇMAYIN !

    inci sözlüğün kamuoyuna duyurusuna;

    demokratik tepkiymiş.. o sokaklardaki insanlar halk da evde oturup gaza gelmeyenler halk değil mi ? haklı bir amaç için orada olduklarını, amaçlarının yaygara çıkarmak olmadıklarını savunanlar "o taş atanları, otobüs yakanları, cam kıranları" polise kendileri niye tutup vermiyor ?

    hadi bunu yapmadı, amacından çıkmış bir protestonun neden hâla parçası olarak davranıyor ?

    polis memuru emir kulu değildir. gerektiğinde zor kullanabilme hakkını, kendi halkından almıştır. bazıları protesto diye ortalığı yıksın, kendi halkının malına zarar versin sonra da "polis emir kulu emri onlar verdi.." yok arkadaş polis gereğini yaptı. O maddi zararı devlet veriyor hükümet değil biraz kendinize gelin.

    istanbul'da ortamda bulunmayanlarda zanneder oradakileri gibiyorlar, asılsız haberlerinizin ta-mk.

    bu yaziyi lütfen ;

    "ergenler/liseliler/ciddiyetsizler" okumasin.

    tamamini okumayan yorum yapmasin.

    Edit: Bunun gibi binlere diyeceğim laf yok. >> http://inciswf.com/ltoyuelt.swf
    ···
   tümünü göster