1. 1.
    +2 -1
    Beyler ( huur Çocukları ) ;
    Hepinize iyi direnişler . 3 gündür planladığım . Dün ekşi sözlük tarafından bulunan bir gibertme var . Hepimiz Tv programlarına nasıl kolay saldırdığımızı ve neler yapabildiğimi biliyoruz . Bugun incici ekşici günü değildir bunu bilin . Bunun farkında olamayan huur çocukları da artık terk etsin amk . Benim isteğim bu başlık altında belirlediğimi CANLI TV PROGRAMLARINA TELEFONDAN BAĞLANIP , BiLGi VERMEKTiR .
    Örnek : Evlenme Programı ; Arayıp bir bayana talip oluyoruz . bizi canlı yayına bağlıyorlar . Bizde ilk baştan merhaba , iyi günler diledikten sonra ; kısa ve net konuşup 3 kelimede işi bitiriyoruz . ( Taksim Ayakta Sen UYUMA , Taksimde şu kadar kişi ölüyor siz hala burda izdivaç peşindesiniz , Satılmış MEDYA ) gibi tabirlenrde bulunuyoruz . Az konuşmamızın sebebi ise niyetimizi anlayıp hemen kapatıcaklardır .
    Örnek 2 : Kayıp programları oluyor ya hani müge amlı gbi onlara bağlanıyoruz . kaybolan kişinin busuyuz şusuyuz derken . Yayına bağlanıyoruz ve ( taksimde ben de arkadaşlarımı kaybettim )

    Böylelikle amacımız internet ten haberdar olmayan . Büyüklerimmizi ayağa kaldırmak . Lütfen ciddi olalım . Ve mademki siz huur çocukları direnişe gelmeye yaşınız tumuyor veya zütünüz yemiyor . Ozman direnişe herzamanki gibi tüm gücümüzle destek veriyoruz . Bence direnişin en temel ağı olan Medya yı biz alıyoruz .
    Bu arada : Yalan yanlış bilgi , desteklenmiyen bilgi , provasyonal bilgi yaymıyoruz . giberim ananızı dıbına koyayım .
    ···
   tümünü göster