1. 1.
    +2
    "Ben Polisim!! O Sövdüğünüz, Hatta dövdüğünüz, Arabasını Parçaladığınız, Çivili Top Attığınız, Sizin Malınızı Canınızı Koruyabilmek için Hiç Uyku Uyumadan Günlerce Görev Yapan, Girmeye Cesaret Edemediğiniz Mahallelerde Hırsız, Gaspçı, Tecavüzcü, Pgibopat Kovalayan, Ayak Basmaya Korktuğunuz Hatta Adını Duyduğunuzda Tüylerinizi Diken Diken Eden Dağlarda Mehmetçikle Omuz Omuza Terörist Avlayan, Bu Sı... rada Kendi Karısının Ve Çocuğunun Yüzünü Günlerce Aylarca Göremeyen, Alt Komşu Gürültü Yaptığında inip insanca Uyarmaya Üşenerek " Amaan Polisin işi Ne Gelsin O Uyarsın" Diyerek Çağırdığın, Aracınıza Zarar Verildiğinde Kaskodan Para Alabilmek için Tutanak Tutmam için Yalvardığın, Alkollü Araç Kullanırken Yakalandığında "Terörist miyiz Lan Biz, illa Dağa mı Çıkalım" Dediğin Polisim..!!!
    Soruyorum Yarın Hükümeti Senin Desteklediğin Parti Kurarsa Ben Kim Olacağım? Yine Aynı Faşist Polis.. Niye? Senin Oyunla iktidar Olan Partinin Çıkardığı Kanunları Uyguladığım için..
    Yeter Artık O Polis de Senin Gibi Bu Ülkenin Şartlarıyla Yaşayan, Ailesini Yaşatmaya Çalışan, Belki Senin Gibi En Ünlü Markaları Kullanıp Canının istediğini Yiyemese de Bir Şekilde Geçinen Senin Abin, Kardeşin, Yeğenin, Arkadaşın..
    Yarın, Pgibopatın Biri Karınıza Bacınıza Sarktığında, Hırsızın Biri Yıllarca Çalışarak Biriktirdiğiniz Paranızı Çaldığında, Alkollü Biri Gelip Kızınıza Çarparak Öldürdüğünde Hangi Yüzle Yardım istiyceksin? Ama Merak Etme Ben Yine işimi Yapıcam..

    not : yarın bir gün bu eylem bittiğinde evine hırsız girdiginde polisi arıcaksın yavşak beni akp yandaşı falan sanmayın demek istedigim emir kulunun bi sucu yok, bazı polisler vardır işini doğru yapan bazı polisler vardır huur cocugu olan bu lafımıda unutmayın
    ···
   tümünü göster