1. 1.
    +4
    buranın amacını aştığını ve bana yolun gözüktüğü açık aklınız varsa uzak durursunuz beyler.

    burada siyaset yapmak yassak! değil mi! burda her kesimden kardeşimiz var birbirimizi bi başlıkta giberiz ana bacı söveriz ama başka bir başlıkta ne oldu panpa diyip derdini sorarız ama incinin bu konuya yön vermeye çalışması çok yanlış.

    inci gibtir taktan bi adam olduğu ve bu sözlüğe en kötü yazar kadar bile bi katkısı olmadığını eskiler bilir 2.5 yıldır buradayım ve incinin sözlüğe hiç bi katkısını görmedim

    gel gelelim yazısına

    31 mayıs olayında sözlükte çok çok mükemmel aktiftim ama ondan öncesinde bunun sözlükle bi alakası olduğunu görmedim açıcası. ama serkan bu olaydan isim yapmak istemesinden başka bişey değil. orda içten içe bizde oradaydık amk işte bizim büyük katkımız oldu tarzında çıkışlarını görüyoruz içten içe bi tarafı yanmış. tabi sözlük bu olayda adını duyuramadı ya.

    "fakat internette halkımızın desteğiyle tüm gerçekleri yaydık, bunu bir vatan borcu bildik." = inciden çıkan yalan haberler olayı dahada derinleştirmiştir. ama serkan bunu diyemiyor diyemezde bu yapılan şeyler için ona teşekkür edilmesini istiyor sanki.

    açıklamanın tamamı ise tam bir beyin fukaralığından ibarettir açık net.

    sözlükte 3 kez gibi gibine silik yedim kimseye sesimi duyuramadım. sözlükte silik yiyen adamlar, burdaki haksızlıklar adamın gibinde değil devrim yapmaya çalışıyor. ulan ilk önce düzeltebileceğin şeyleri düzelt sonra hayallerin için uğraş.

    evet serkan incinin kuyruk acısının tamamı bu olaylarda kahraman ilan edilmenin hayaliyle yaşamasıymış meğersem. yazıda kendini çok belli ediyor bu durum. azdık insan pgibolojisinden anlıyan ve objektif bakan anlar zaten.

    neyse serkancım okuduysan iyi geceler. bu saatten sonrada zaten inci yarra yemişti, şimdi tamamen yedi. liselilerle yeni bi ordu kurarsın artık ne diyim. *

    gitmeden son size hediyem: what s my motherfuckin name

    http://www.youtube.com/watch?v=zxvppYMnZqw
    ···
   tümünü göster