1. 1.
    +2 -4
    ulan kodumun herifleri. sağcısı solcusu ortadan gideni. nasılda oyuna geldiniz farkındamısınız? adamların istediği bu zaten. bölünmek parçalanmak. kürt, türk, laz vb gibi ayrımcılıklar yetmedi dini ayrımcılıklara başladılar. o da yetmedi böyle birşey ile karşımıza çıktılar. yapmayın. adamların istediği refahı olmayan bir ülke yaratmak. halkı devlete karşı (dexer demiyorum) kışkırtmak. ulan o facebook twitter da sizlere sokaklara çıkalım diye bas bas bağıran kurum veya derneklerin isimlerine iyi bakın. occupy derneği olarak başlar hepside. bunlar dış güçler sayesinde beslenen ve yayılan bir organizasyondur.

    solcular protestonuzu edin fakat şiddet olmasın. dün haberlere konu olmayan olaylar yaşandı. hangi medya kanalı bunu yansıttı hiçbiri. eylemciler taksim meydanını temizledi. antalyada provakatörlerin ateşe verdiği belediye kulübesini oradaki eylemciler el birliği ile söndürdü. akp li dediğimiz sağcı kesim bunları bilmediği için orada toplanan herkesi şiddet yanlısı olarak gördü. şiddeti yapanlar provakatörler yani. bunlara aldanmayın.

    sağcılar sizde yok bir inersek ananızı giberiz. şurada toparlanıyoruz. burada günlerini göstereceğiz diyerekten halkı çileden çıkarmayın. bunu dexer bile söylüyor ona da inanmayın. sizin toplanmanıza karşılık biz bu kadar toplanırız diyen bir dexer ile ne kadar yol gidilir, kışkırtmanın kralını yapan dexer ne kadar halkı düşünür siz düşünün.

    sağcı değilim. solcuyum. fakat ülkenin içine sürüklenen durum sağ veya sol ile alakalı değildir. bu durum tamamen dış kuvvetler tarafından beslenen ve organize edilen bir durumdur. pkk lısıda orada, mossad da orada, kısacası bu ülkenin dağılmasını isteyen herkes orada ve devleti bölmek için. bakın dexeri korumuyorum. sevmem zaten. ama kişilerin kendilerine veya görüşlerine duyulan sinir ülkeyi kaosa sürükleyecek şekilde dile getirilmemeli.

    daha geçen haftaya kadar neleri konuşuyorduk. bel altında yemediğimiz etmediğimiz küfür kalmıyordu. şimdi ise durum ciddiye bindi ve kutsal değerlere kadar küfürler sol taşşağı doldurup taşırdı. bölünmeye başladığımızın farkındamısınız?

    uyanın panpalar. şiddet olmadan protesto yapın. sağ kesim sizde protesto hakkı olan milleti kışkırtmayın. fikrini açıklamak gayet normal birşeydir. sizde çıkın sokaklara. size çıkmayın diyen mi var? yada o grupların içerisinde sizin partinizin tabanından insanlar yok mu sanki?

    şiddet içermeyen, provakasyona gelmeyen bir eylem gerçekleştirmek dileği ile...

    not:

    resimde amca polis e ne oluyor gibisinde el kol hareketi yapıyor polis de bilmiyor garibim.
    https://twitter.com/Nafer...41500727799189504/photo/1

    video da polis ile yapılan muhabbete bakın. sizce bu insanlar mı şiddet yanlısı yoksa provakatörler mi?
    http://alkislarlayasiyoru...de-direnis-uzerine-sohbet

    orada bulunan insanların kim oldukları veya ne için orada oldukları da burada
    http://alkislarlayasiyoru...kim-bu-gezi-parkindakiler

    özet: özet yok okuyun izleyin. okumadan öyle mal gibi birbirinize düşman kesilirsiniz
    ···
   tümünü göster