1. 126.
    +2 -1
    okudum gayet muhteşem bir yazı olmuş.
    heryerine katılıyorum tek tek fakat ustam konu üçüncü nesillerin gibtiredilmesi değil. konu niteliksiz ciddi anlamda bir işe yaramayan sadece sözlükte zaman geçirmeye çalışan, düşüncelerinin bile bizimle aynı olmayan insanların üçüncü nesilde toplanması.

    neden bu üçüncü nesilde oldu çünkü üçüncü nesiller zamanında inci sözlük medyaya taşındı. üçüncü nesillerin evet bu malesef bir gerçek %70inden fazlası bizimle hiçbir görüşe uymayan, sadece ama sadece zaman geçirmeye gelip, " nasıl olsa beni kimse tanımıyor siteden silinrsemde silineyim " rahatlığı ile sözlüğün dıbına koymasından ibaret. Eskiden sol başlıktaki mantık hatalarındaki harbi güzel tespitlerden sonra şu anda son üye olmuş olan üçüncü nesillerin açtığı " beyler züt xdxd " yada " beyler amcık resmi gelin ahahahahadyahsdha " başlıkları içimi acıtıyor gerçekten.

    hagi için 99999 entrymiş, alex için zütümüzü parmaklıyormuşuzda falan filan. be dıbına koyayım banane bunlardan. ben bu siteye bi ideolojim için kayıt olmuşken bir üçüncü nesilin hagi için 9999 entrysini gibmişim derim. bu siteye gerçek anlamıyla katılan herkeste bunu söylüyodur eminim. benimsediğimiz şeyin " hagi için 99999 entry " olmadığının farkında değil misiniz siz ?

    Evet ben anarşistim. toplum içinde hiçbir muhabbette bir benzerini bulamayan anarşistim. ülkede sağ sol kol gezerken anarşist ilan ettim kendimi ve hiçbiyerde açıklayamadım insanlara bu seçeneğimi. ben bu siteye aşık bir insanım çünkü kendimden insanları buluyorum. kendim gibi düşünen insanlarla konuşuyorum, burası benim dünyam.

    fakat yeni gelen üçüncü nesillerin böyle düşünmediğinden adım gibi eminim işte. sadece makara yapmaya gelip kesinlike " ben tanınmıyorum silinsemde gibimde değil maksat başlık açayım " muhabbetine tav oluyorum. inci bu istikrarda devam ederse benim gibi ciddi anlamda 5-6 senesini anarşiye adamış bi insan bile bu siteden kaydını sildirmeyi düşünüyor. işte canımı acıtan bu dostum..
    ···
   tümünü göster