1. 1.
    +9
    olayları görüyoruz beyler.iki bakış açısı var:

    birinci kesim diyor ki aga protesto ediyonuz anladık da bu nedir ortalık savaş alanı,ne bir tane sağlam cam çerçeve kaldı ne polis aracı ne belediye otobüsü ne de milletin huzuru.

    ikincisi de olaylar polis müdahalesinden sonra bu boyutlara ulaştı tezini savunuyor.

    neyse bu sabaha kadar konuşulur tartışılır.

    şimdi beyler herkesin söylediğine bir kulak vermek lazım. ortadoğu yangın yeri her yerde bombalar patlıyor, suriyede artık yüz binleri aşan insan katliamı yaşanıyor, reyhanlıda onlarca insanımızı kaybediyoruz bütün bunlara sessiz kalan dünya, özellikle amerikan ingiliz ve fransız basını gezi parkı eylemini canlı yayınlarla veriyor. reuters ve bbc nin neredeyse ana gündem maddesi gezi parkı,3 tane ağacın kesilmesi olmuş. öte taraftan suriye enformasyon bakanı bu olaylarla ilgili açıklama yapıyor, israil den destek geliyor vs vs...

    beyler burası önemli reuters twitter hesabından yaşanan olaylarda 27 eylemcinin hayatını kaybettiği haberi verildi.

    kamuyounu infiale sürüklemek için özellikle yurtdışından olaylar körüklenerek zihinlerde taze tutulmaya çalışılıyor. yine ülke içinden de yalan yanlış haberlerle toplum iyice gerilmeye çalışılıyor. yüzü maskeli ne idüğü belirsiz adamlar protestonun maksadından bambaşka işler yaparak toplumun sinir uçlarında geziniyorlar.

    türkiyede ne olaylar oldu beyler.bu adamlar ne oldu da birden üzerimize oynamaya başladılar.28 şubat öncesi senaryoları bilen bilir.her gün bir yerlerden ses kasetleri video görüntüleri servis edilir,her gün değişik değişik insanlar ortaya çıkar her gün bir olay olurdu. diğer taraftan kargaşa ve hengameyi 12 eylül türkiyesine de rahatlıkla benzetebiliriz.

    protesto yürüyüş güzel şeyler de acaba birileri halkı yine kullanarak başka emeller peşinde mi koşuyor. acaba birileri türkiyeyle olan hesabını gezi parkı üzerinden mi görmeye çalışıyor.

    düşünmek iyidir.
    ···
   tümünü göster