1. 1.
    +10 -2
    bu başlık da efsane olmazsa ben de bir tak bilmiyorum asrın sazan.avi'ni yedim beyler. üşenmeyin okuyun dıbına koyim , bilinçlenin , nasiplenin sizler de.

    şimdi olay şu :

    hayatta chat sitelerine girmedim ömrümde beyler fakat bugün gireyim dedim. amlının birine denk geldim. fake değildi eminim yabancı amk strazburg'da oturuyormuş.ne desem yapıyor falan. huur soyundu ben de izliyorum mal gibi tav oldum. masturbasyon yapınca ben de başladım çekmeye. birden kamera gitti dedim sıçtık. facebooktan eklemiş nereden bulduysa lan oyuna bak. sonra ingilizce yazıyor işte dedi masturbasyon videon elimde ahanda videosu. youtube a atmış huur adım soyadım videonun adı da.ulan girdim ki benim. baştan sona rezilliğim ortada.vay amk dedim.ne istiyon la dedim 100 euro dedi dedim vallaha yok olsa da vermem mal mıyım amk. tuttu arkadaş listeme girmiş adlarını yazdı bunlara atarım diye amk kız arkadaşım bile var dedim aha sıçtık. vallaha yok dedim allahtan ingilizce var olmasa sıçtık.50 euro dedi son fiyat. dedim ananı giberim senin son olarak 40 dedi yoksa atarım dedi.lan dedim yapma etme huur. neyse dedi yok atacam. youtube'a şikayet ettim falan ama yok. yollarsa silinene kadar izler millet amk yedeklerler falan sıçtık. videoyu izledim rezillik dıbına koyim. dedim polis teşkilatında çalışıyorum belanı giberim. önce direndi şimdi silmiş huur. hala kıpkırmızı geziyorum odanın içinde dal daşşak. kamerayı da sinirden yumrukladım kırdım çöpe attım.

    özet : fena sazan.avi yedim fenaaaa. liseli falan da değilim ayrıca. gerizekalılık böyle bir şey işte. okuyun ibret alın , adam olun.

    edit : okuyun lan gülersiniz muallakler

    ---

    mesaj da aynen böyle lan :

    listening me, as you can see I've filmed u masturbating .. so I am trying to load the video on net as a link so I can share it .. I also have a list of your friends and family .. as
    I'm not kidding and it's my job .. So now we can negotiate .. if not .. I share the video with everyone you know and then .. I pass your file to my boss .. who can share in the sale of porn sites like so you can never deleted it !

    burada video linki yazıyor

    if you want me delete ur video .. you must send me ... by westernunion .. then you keep your life .. as u have never seen me

    If u leave now ..i leave too , but i assure u and i promise u that i will ruin ur fucking life !
    ···
   tümünü göster