1. 1.
    +1
    Ben diyorumki incisözlük olarak ahirettede hep biyerde olalım. ama cehennemde pek görüşemeyiz o yüzden cennete gidelim. bu teorimide u düşünceden yola çıkarak geliştirdim. ateist panpalarımız yanarken bizler cennette sefa sürmemeliyiz. yanlışmıyım? Anlatıyorum:

    Şimdi beyler sağımızda ve solumuzda melekler varya hani soldaki günahı sağdaki sevabı yazıyor. Bunlar yazarken omuzda dururlar. olay bunların kafasını karıştırmaktan ibaret aslında.

    Adım 1: Gece yatağa gidiyosunuz gözleri kapayıp uyur gibi yapıyosunuz ve kesinlikle sırt üstü yatıyosunuz. Belli bir süre sonra melekler uyuduğunuzu düşünecek yazakcak bişey olmadığı için onlarda paydos verecek. yukarı çıkacaklar.

    Adım 2: Onlar yukarı çıktıktan sonra sessizce yüz üstü döneceksiniz. döndükten sonra ses çıkaracaksınız. Bunlarda uyandığınızı düşünerek hemen aşağı inecekler tabi inerken ne tarafı sağdı soldu bakmadan çıktıkları gibi inecekler dolayısı ile sağdaki melek sola soldaki melek sağa inecek.

    Adım 3: Siz günah işleyince soldaki melek sağda olduğu için sağdaki deftere(sevaplara) tik atacak. sağdakide günah işleyince sol deftere (günahlara) tik atacak. böylece işlediğiniz günahlar sevap olarak yazılacak.

    ÖNEMLi RiSK NOTU: Bu teoriyi tik üzerinden geliştirdim eğer, deftere ne yaptığımızıda yazıyolarsa. Atıyorum mesela teyzesinin kızını parmakladı şeklinde yazıyolarsa. yanlış defterlere yazıldığı için zannedersem yaptığımız sevaplarda gidebilir. o yüzden az birazda olsa sevabı olanlar bence riske atmasın
    ···
   tümünü göster