1. 26.
    0
    bravo başardınız. üyeliğim silinmiş. topunuzun dıbına koyum. ccc pkk giber ccc şakaydı ulan. başında sonunda ccc olan bir şeyin ciddi olmasını mı bekliyorsunuz yarak kafalılar. sırf liseliler küfretsin de görelim diye yapıyordum aq.

    http://inci.sozlukspot.com/e/11387872/

    burada yaşadıklarımı, bildiklerimi, düşündüklerimi yazdım. siz ne derseniz deyin o entry tonlarca şuku aldı lan. o kadar eksilenmesine rağmen en beğenilenlerimde 5. oldu sonra tekrar eksilediniz de şimdi görünmüyor. hala şuku alıyor binler. inanmayan girsin baksın son beğenilen entrylerine.

    inci de benim gibi düşünen bir sürü kişi var. ama sırf üyeliğim silinir korkusuyla yazamıyorlar. bu mu ulan anarşizm? faşizm ulan bu. insanlar korkudan düşündüklerini söyleyemiyorlar. biri bana pm atmıştı. ben de senin gibi düşünüyorum kardeşim eksiledim hepsini. ulan eksilemek ne? yazsana sen de düşündüklerini. yazamıyor ki korkuyor silinmekten. şimdi bana yine pm gelir yine şuku verirler. ama bir insan evladı doğru diyorsun ben de şöyle düşünüyorum falan filan diyemez.

    yönetimin moderasyonun topunun dıbına koyuyum. insanları böyle gibindirik bi hale siz soktunuz. bu dediklerimi televizyonda söylüyor ulan adamlar. hani internet özgürlüğü? hani sansüre hayır bilmem ne yürüyüşleri? ne anlamı kaldı lan söyleyin? böyle düşünüyorsam düşünüyorum yaraklar.

    beğenmediğiniz gibindirik ekşi sözlükte kim banlanır lan böyle bir entry için? nerede kaldı lan anarşistliğiniz? inci anarşist filan değil arkadaş. çarşı gibi sırf adı güzel geliyor diye anarşist geçiniyorsunuz. siz salaklar atatürke laf geldi mi köpüren chpli mhpli mallardan farklı değilsiniz. muhafazidle dalga geçtin mi azan liselilerden de farklı değilsiniz. pkk konusunu 10 sn bile küfretmeden, beğenmiyorsan gibtir git demeden konuşabilecek kapasiteye de sahip değilsiniz.

    soadman ın açılmasını istiyorum. bir kaç gibindirik liseli şikayet etti küfretti diye silemezsiniz üyeliğimi.
    ···
   tümünü göster