1. 1.
    +2 -2
    Geçen hafta annemle birlikte komşumuz elif ablanın altın gününe gittik. oturmuş un helvası ve kısır yerken telefonum çaldı. arayan nasaydı, şu an müsait değilim konuşamam dedim ve telefonu kapadım. annem kaş göz işareti yaparak kimin aradığını öğrenmek istedi. bende sessiz kalarak kısırımı yemeye devam ettim. bunun üzerine annem belimi iki parmağını kullanarak sıkarken ben sana evde sorarım dedi ve etrafa yalan tebessümler atmaya başladı.

    Evdeki salak çocuklardan biri bönö ne yea yemüycem üşte bönö ne bönö ne diye koştururken elimdeki tabağa çarparak henüz dokunmadığım un kurabiyesinin yere uçmasına ve kısırın annemin üstüne düşmesine neden oldu. elif abladan önemli değil canım çocuk işte yalanını işittikten sonra anneme göre gene suçlu bendim akşama baban gelsin bir bir anlatıcam bu yaptıklarını dedi.
    Eve döndüğümüzde babam çoktan eve gelmişti bile. daha eve girer girmez annem babama bıktım artık senin bu kızından dedi. ben odama çıkarak bilgisayarın ekranına boş boş bakmaya başladım. aşağıdan babamın gene noldu dediğini duydum. git kızına sor diye tersledi annem. babamın istemsiz adımlarının sesi odama yaklaşırken bende yalandan bişeyler okuyormuş gibi yaptım. kapım açık olmasına rağmen babam kapıyı çaldı. sonra nasılsın kızım dedi. iyiyim dedim. saçımı okşayıp bana 200 tl verdi. git starbucks a kahve içip cnn türk izle dedi.

    buda yalanına sokuyumculara gelsin: http://starbeat.ru/galler ... e-upton-3_Starbeat.ru.jpg
    ···
   tümünü göster