1. 1.
    +5
    Bu konuda bayan arkadaşlarımıza serzenişte bulunmak istiyorum.

    Malumunuz dünün pazar olmasından ötürü uzun süredir görmediğim çocukluk arkadaşımın işlettiği kafeye gittim.Üniversite yıllarında çokça takıldığım bi yerdi. öğleden sonra 5 GiBi GiTMiŞTiM ve kafe yavaş yavaş dolmaya başlıyordu. Uzun süre görüşmemezin verdiği ayrı kalmışlıkla koyu bir sohbete tutuşmuştuk arkadaşımla.

    Muhabbet devam ederken Öğrencilik yıllarımızda hatun ihtiyacımızı giderdiğimiz bir kız vardı o sıra kolunda bir adamla içeri girdi. Bizi görmesiye yanımıza da geldi. Hani bizim pek de gibimizde değildi sonuçta o yıllarda seviştiğimiz kızlardan biriydi. merhabalaştık tabi, yanındaki arkadaşı değil kocasıymış.Şaşırmıştık ikimiz de o sıra arkadaşımla bakıştık çok şaşırmıştık.Bu kız o yıllarda bizimle şehvetle, deli gibi sevişen kız kocasını bizimle tanıştırmaya getirmişti. Neden ve hangi amaçla getirmişti ?Burada bilhassa belirtmek istediğim konu şudur ki asla ve asla bir kızı bozmamışımdır hayatımda. sadece o yolun yolcusuna yol vermişimdir. huuryla huur olmuşumdur yani.

    Şöyle bir empati yaptım da hayattan soğudum.Şimdi size söylüyorum bayan panpalarım !
    Nasıl bir mideniz var sizin amk anlayamıyorum. Hadi okul yıllarında bir tak yemişsin anlarım ama kocam dediğin adamı neden o kişilerin karşısına çıkarırsın, nasıl bir karaktersizlik dışa vurumudur! Hiç mi vicdanın sızlamaz.Ben şahsen adamın karşısında rahatsız oldum. Yapmayın arkadaşlar yapmayın. Hayat çok garip
    ···
   tümünü göster