1. 2651.
    +3
    o gün arkadaşlarla biraz takıldık elli-yüz vurduk neyse işte. Akşama sınıf arkadaşlarımdan birisi olan zulya adında kazak bi kız evine davet etti herkesi. Kendisi ev kiralıyo daha önce de gitmiştim üçüncü sınıfta bu iki oldu. 18 tane kızın arasında 3 erkek vardık birisinin zaten kız arkadaşı vardı gerçi ordaki çoğu kızın başı bağlıydı ama daha önce size rusça bi söz söylemiştim, sarhoş avrat dıbına sahip çıkamaz diye. Aynen öyle de oldu. ortam baya bi şenlenmişti gecenin ilerleyen saatlerinde. Kızların erkek arkadaşları yoktu ve dediğim gibi başıboş 2 erkek biz vardık diğer arkadaş kendi sevgilisini alıp balkona gitti bi kaç kızla. Ben odada bizim sınıfın kızlarıyla kaldım, aralarında sizin bildiğiniz birisi vardı, veronika. Bu yazıya ilk başladğım günlerde adını duyduğunuz kız. Saşa nın evinde rezil omuştum hani. O zamanlar virgin virgin ortalıkta dolanıyoduk mal gibi. aklımda kesinlikle hiç bi yanlış düşünce yokken veronika nın gözlerimin içine bakarak seni çok özliycem demesiyle başladı her şey.
    Gerçekten aramız çok sıkıydı. Birinci sınıftan beri samimi olduğum sınıftan iki kız arkadaşım var, birisi varonika diğeri vinera. Ve bu da tatar. kısacası tatarlar arasında vinera popüler bi kız ismi. Diğeri de farisin sevgilisiydi hatırlatma olsun.
    Ha bu arada geçen farisle görüştüm, vinera dayatıyomuş artık evlenelim diye. Büyük ihtimal ayrı bi eve çıkacaklar biraz yaşayıp birbirlerini test edecekler. Ve büyük olasılıkla seneye yazın evlenirler.
    ···
   tümünü göster