1. 2676.
    +5
    O an verilecek bi cevap yoktu ‘tamam’ dan başka. Çünkü elemanlar evde olduğumu biliyolardı ve bunu bilen kim bilir daha neleri biliyodu. Yurdun önüne tam on dakika sonra lada niva bi jeep yanaştı. içerden takım elbiseli, kulaklarından enselerine kıvırcık kablolar uzanan siyah güneş gözlüklü adamlar çıktı. Bi tanesi çok kibar bi şekilde beni arabaya davet etti.
    -Zaten telefonda gerekli bilgiler verilmiştir size, lütfen şöyle oturun
    -yo hayır, bana sadece gelen arabaya binmem söylendi
    -o zaman talimatlara uyun ve oturun, merkezde bilgilendirirler
    Arabaya binince patinaj çektirerek ve move-move! Diye bağırarak harekete geçtik. Tabi öyle bişi olmadı bunu da ciddiye almayın, bazen şenlikli olsun diye olaya abartı katıyorum bana pm atıyosunuz öyle bişey olamaz diye. Tabi ki olamaz ayılar, onları neşelenin diye o şekilde yazıyoruz.
    Emrivaki denilen şey budur heralde, kimse bana yapar mısın diye sormadı. Aslında şöyle bi baksan herkes ne kadar kibar, ne kadar saygılı. Ama öyle cümle kuruyolarki evet ten başka cevap verememekle mükellef oluyosun. Nedense rus milletinin suratındaki soğuk ifadeye oldum olası kılım. Hepsi de doğuştan katil buz gibiler amın oğulları. Camlar filmliydi ama nereye gittiğimizi gayet net gördüm. Yaklaşık yarım saat tek bi kelime edilmedi arabada ciddi bi hava vardı. Nihayet kocaman çift başlı bi akbaba heykelinin altından geçerek ana binaya doğru yol aldık. Çift başlı akbaba rusyayı temsil eden bi kuştur ve bi başı özgürlüğü diğer başı gücü temsil eder.
    ···
   tümünü göster