1. 26.
    +5
    Amerika'nın gizli araştırmalar yaptığı yerdir. Hükümet çevresine hava alanı yaparak orayı gizlemiştir. Bölgenin üst kısmı 76 km kare, yerin altındaki kısmı ise 246 km karedir. Yani neredeyse bir şehir kadar büyüktür.

    Hükümet bu bölgenin varlığını önceden yalanlamıştı fakat uyduda bölgenin görülmesi ile bunu kabul etmek zorunda kaldılar.

    1947'de Roswell'a düşen UFO burada araştırılmıştır, bir uzaylı bulmuşlardır.

    ilk önce iletişim sağlayıp teknolojilerini keşfettiler, daha sonra vücudunu keserek incelediler. Yoksa CIA'nın 1950'de beyin kontrol cihazı (Mk Ultra) yapması neye bağlı olabilirdi ki? Elbette kendileri yapamazdı, o yılın teknolojisi ile imkansızdı.

    Araştırmayı yapan Bob Lazar adlı bilim adamı ölüm tehditleri aldığı için 51.bölgenin doğruluğunu, amaçlarını ve yaptıklarını popüler televizyon programlarında ifşa etmiştir.

    Amaçları; Uzaylıların kullandıkları teknoloji bizim şuan ki teknolojimizin belkide 100 yıl ilerisindedir. Amerika'nın amacı bunları öğrenmekti.
    Yaptıkları; Ellerine geçen UFO'yu incelediler ve kullanılan teknolojiyi kopyalayarak kendi savaş uçaklarını geliştirdiler.
    ···
   tümünü göster