1. 126.
    +1
    Evet ilk önce bu kitabı alın arada bi okuyun sonrada ben kendi sistemimden bahsediceğim bakın beyler bunlar çok basit şeyler bi keresinde 1 günde tam 29 tane kızla tanıştım ve çıktım. hayır deme lüksleri yok birazdan ince detaylardan bahsedeceğiz< mesela ses tonu nezaman güleceğinden sorular sorucaksın bunları ezberleticem size

    Benim sistemimi öğrenmeden önce okursanız faydasının dokunacağını düşündüğüm bir kitaptır "Oyun: Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş" isimli kitap. Çünkü bu kitap temel bilgileri içeriyor. Bir takım terimleri; DHV, DLV, IOI, NEG... vb. daha kolay kavrayabilirsiniz. Çünkü bende sitemde bu terimlerden bol bol faydalanacağım ancak; şöyle de bir şey var ki ben bu terimleri zaten açıklayacağım. Ama okumak tabii ki faydalıdır. Hiç değilse işin iç yüzünü kavrarsınız.
    Bu kitapta Style kod adlı Neil Strauss , tavlama sanatçıları (pick-up artist) diye tabir edilen bir grup içersinde eğitim alır ve zero to hero durumu birşey olur. Sıfırdan pişmek denilen şeyi yaşar ve bunu kitabında yazar. Yalnız olaylar Amerika'da geçer. Bizim Türkiye'de biraz daha farklıdır.. O yüzden bu site var... Yinede bir göz atın kitaba:
    http://kitap.antoloji.com...i-dunyasina-giris-kitabi/

    Edit: mimikler çok önemlidir beyler Mesela Let the Game Begin (Oyun başlasın) oyunun filmi. internetten bulabilirsin. Sonra komedi tarzında "Av öğrenci Avcı öğretmen" di sanırım böyle bir film vardı. Onun dışında kaliteli erkeğin neye benzediğini öğrenmek için Brad Pitt'in ve George Clooney'in tüm filmleri. Özellikle Oceans Eleven'de Brad Pitt'in tavırlarına ve beden diline çok dikkat et. Kaliteli bir beden dili var. Başka, Van Wilder 1 i izleyebilirsin. Fight Club'ı izlemediysen kesin izle. Bunları seyret başka da aklıma gelmiyor şimdilik.
    ···
   tümünü göster