1. 176.
    +4 -1
    Beyler ilk dersimiz utangaçlık. muhtemelen herkeste bu var ilk zamanlar bendede vardı doğrudur. Zaten yaptığı<mız en büyük yanlışlardan biri başkasının karşısında rezil olmaktan korkmaktır. zaten böyle bişey olmuyacak reddedilsen bile kafana takma gibtir et özgüvenli olucaksın ve en önemliside hayatta en çok kendini seveceksin kendini sevdiğin zaman dünyalar senindir. illa biriyle tanışmak için okulda yada ofiste olman gerekmityor hiç tanımadığın birini tavlamak bundan daha kolay. çünkü etraf salak dolu tanımadığı bi kıza açılamıyor sen açıldığın zaman kız şaşıracak ve onun gözüne ne kadar tipsiz olursan ol çok karizmatik bir erkek olucak bu noktada muabbete ilk nasıl başlanır?
    burda çok fazla çalışma test yaptım kızlar üzerinde mesela saat sorduklarım oldu aa çok güzelsin oldu mesela 15 yaşlarında direkmen 20 yaşındaki kızları daha muabbet bile açmdan direk dudağından öperdim ve sonra derdim aceleyi severim :D ve kız tokat atardı ama sonra tavlardım eğer çılgınsanız bunu yapın
    ama en güzel yöntem şu ''' aaa şurdan geçiyodumda saçlarını ve gözlerine hayran kaldım ( şaşkın bi bakış ile aaaaıııhmmm bilmiyorum senle tanışmalıyım bu kkolay kolay başıma gelmez deyin. )

    Beyler bişi diyimmi bu cümleye kurduğunuz zaman tamam kız ayarlandı bitti. geri dönüşü ypok. isterseniz çılgıns<anız o noktada direk dudaktan öpün ama profesyonelce olmaz muabbeti sürdürün fakat unutmayın kız tav oldu o cümleden sonra.
    birazdan mimikleri anlatacağım şimdiden bi örnek vereyim bakın küçücük küçücük ayrıntılar çok önemli şu videoda yaptığım harekete bakın 9:41 e gelin elimi başıma koydum şimdi bundan ne anladınız bu hareketten? işte bu hareketi yaptığınız zaman kız sizin sürtüğünüzdür artık sizi anasından daha fazla sevcekk. bakın ciddiyim sakın trollemeye çalışmayın ve dediklerimi sorgulamadan kabul edin bu mimikler felan her şey en az bak en az 1000 tane kız üzerinde denenmiştir ve sonuca varılmıştır. en az 500 civarı kişi eğitmişimdir şuanda hepsinin birden fazla sevgilisi vardır.
    http://www.youtube.com/watch?v=6QFUwQ3j1_w

    beyelr burda olduğunuzu hissettirin bişe yazın beni tanıdığınıza okadar mutlu olcaksınızki...
    unutmayın bilgi paylaşınca güzeldir. hayatınızı değiştirecemm bugünlük bu entrymi irdeleyin sonra görüşürüz. hepsini bir anda istemeyin verirsem başaramassınız yavaş yavaş.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster