1. 76.
    +1
    @76 panpa vallahi anlamamakta direniyosun bazı şeyleri, dolu bir kitap üzerinde "best seller" yazınca boş hale mi geliyo anasını satayım ya? best sellerlık sadece en iyi satanlardan olduğunu gösterir o kadar, doluluğu ya da boşluğu ile ilgili bi fikir vermemeli insana. yoksa dediğim gibi best seller olan sağlam kitapları kaçırırsın yok yere. bu da son enrtymdir.

    ayrıca yazım ve imlaya gelirsek r harflerini yutmak ya da diğer dediğin şeyler bunların doğrusun bilmediğimi göstermez. ama senin yaptığının şekilde hem yeri hem yazımı yanlışsa burda bilmediğini tahmin ederim, kitap konusuu tartışacak bi insan en azından "te" yerine "de" yazmasını bilmeliydi, refleks olmalıydı. son olarak konuyu "sadece" bağlaç meselesin ya da yazıma çeken ben değilim, senin geri zekalılığın kusura bakma da, ben bi dedim geçtim sen amma büyüttün ne alındın arkadaş.

    sana son bi tavsiye, biriyle tartışırken ondan daha mantıklı bişey söyleyemiyosan sus, "haklısın", "burdan bakmamıştım", "böyle düşünmemişim" demek çok zor değil acını da hafifletir. karşındakinin söylediklerini tam anlamadan da konuşmamalısın, muhtemelen buna kapasiten vardır, bunu gereksiz tartışma uatmalara ve kuru muhalefetlere harcama.
    ···
   tümünü göster